Ti elengednétek így a párotokat, az exével egy társaságban?
(Kérem ne tegyék át másik kategóriába)
23 éves lány vagyok, 2 éve együtt vagyunk a párommal, de nem élünk együtt. A kapcsolatunk jó, jól megvagyunk, de egy valami nagyon zavar: barátok maradtak az exével, amit tűrök, de nem nézem jó szemmel, egy baráti társaságban vannak, nem mondatom neki hogy miatta hagyja ott az összes barátját... pedig voltak egész érdekes történetek: részegen kéjelgős táncolás, ölelgetések a csaj részéről, a párom pedig nem ellenkezett, "bébinek" nevezte a párom a csajt... most pedig lesz egy közös hétvége bulizás, ahova én is hivatalos vagyok, de semmi kedvem hozzájuk, úgyis az ivásról szól az egész. A párom viszont menne, azt veszem ki a szavaiból, hogy szeretné ha mennék, de ő nélkülem is elmenne. Ti mit csinálnátok?
ne féltékenykedj túlzottan, mert az is könnyen megölheti a kapcsolatotokat. sztem felnőtt embereknél nincs ez az elengedem-nem engedem dolog. max egy szülő mondhat ilyet a gyerekének.
inkább menj el velük, ha annyira nem bízol a párodban. engem a párom sosem az exektől féltett, hanem inkább azoktól, akik pályáztak rám, megkörnyékeztek. :)
Kérdezhetek?? A 2 év alatt adott okot a párod a bizalmatlanságra?? Adott okot hogy kételkedj abban,hogy 2 éve téged választott és szeret?? Ha nem akkor miért ne mehetnél el vele te is, vagy miért nem engedhetnéd el.
Az egy dolog ha teper az ex, ha a párod megbízható akkor ott úgysem lesz semmi.
Az én férjemnek akivel 11 éve élek boldog házasságban a 12 évvel ezelőtti exnőjével néha találkoznak (közös barátok révén) Engem nem zavar hogy néha bepróbálkozik,mert a férjem el küldi úgyis..Már régen nem foglalkozik vele,csak haver ahogy a többi is..
Kedves kérdező.. Ha nincs bizalom a részedről és a részéről akkor én elgondolkodnék,hogy van-e értelme a kapcsolatnak. Egy jó kapcsolat titka a feltétlen bizalom..
Ha tudna megfelelően viselkedni akkor igen, de mivel jól érzékelhetően nem tud igy nem.
Más oldalról nézve viszont ki a fene akar huszonévesen disztingválni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!