Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ti elengednétek így a párotoka...

Ti elengednétek így a párotokat, az exével egy társaságban?

Figyelt kérdés

(Kérem ne tegyék át másik kategóriába)

23 éves lány vagyok, 2 éve együtt vagyunk a párommal, de nem élünk együtt. A kapcsolatunk jó, jól megvagyunk, de egy valami nagyon zavar: barátok maradtak az exével, amit tűrök, de nem nézem jó szemmel, egy baráti társaságban vannak, nem mondatom neki hogy miatta hagyja ott az összes barátját... pedig voltak egész érdekes történetek: részegen kéjelgős táncolás, ölelgetések a csaj részéről, a párom pedig nem ellenkezett, "bébinek" nevezte a párom a csajt... most pedig lesz egy közös hétvége bulizás, ahova én is hivatalos vagyok, de semmi kedvem hozzájuk, úgyis az ivásról szól az egész. A párom viszont menne, azt veszem ki a szavaiból, hogy szeretné ha mennék, de ő nélkülem is elmenne. Ti mit csinálnátok?

2012. aug. 13. 12:24
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:

Hát nekem egy kicsit más véleményem van.

Először is. Mi az hogy "elengedni"? Felnőtt ember, oda megy, ahova akar.

Ugye nem gondolod, hogy majd a baráti társaságát ott hagyja miattad? Az exszel való jó kapcsolat pedig inkább pozitívum, hogy gyűlölködés nélkül is le tud zárni egy kapcsolatot. Én is jóban vagyok az exeimmel, és meg is sértődnék, ha a párom ezt zokon venné. Nyilván azért ex, mert már nem akarunk együtt lenni.

Egy részeg tánc talán még megbocsájtható, és nem a párod ölelkezett. A bébinek nevezés? Hát, sok pasit ismerek, akik szinte mindenkit drágámnak, kedvesemnek, bébinek hív, és semmit nem akar tőlük, csak ilyen a stílusa. Szóval 2 év alatt ez nem sok történet.

A párod azt szeretné, hogy vele menj. Ha te nem mész, mert ok nélkül féltékeny vagy, akkor ne várd el a párodtól, hogy ő se menjen. Én is mennék a helyében. Előbb-utóbb meg fogja unni, hogy ennyire ellenkezel vele társaságba lenni. Tudod, a te korodban csajok, pasik könnyen jönnek mennek, de a barátok megmaradnak.

Szóval ne féltékenykedj, amíg nincs rá igazán okod.

N

2013. márc. 25. 08:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!