Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ti elengednétek így a párotoka...

Ti elengednétek így a párotokat, az exével egy társaságban?

Figyelt kérdés

(Kérem ne tegyék át másik kategóriába)

23 éves lány vagyok, 2 éve együtt vagyunk a párommal, de nem élünk együtt. A kapcsolatunk jó, jól megvagyunk, de egy valami nagyon zavar: barátok maradtak az exével, amit tűrök, de nem nézem jó szemmel, egy baráti társaságban vannak, nem mondatom neki hogy miatta hagyja ott az összes barátját... pedig voltak egész érdekes történetek: részegen kéjelgős táncolás, ölelgetések a csaj részéről, a párom pedig nem ellenkezett, "bébinek" nevezte a párom a csajt... most pedig lesz egy közös hétvége bulizás, ahova én is hivatalos vagyok, de semmi kedvem hozzájuk, úgyis az ivásról szól az egész. A párom viszont menne, azt veszem ki a szavaiból, hogy szeretné ha mennék, de ő nélkülem is elmenne. Ti mit csinálnátok?

2012. aug. 13. 12:24
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
80%
5. Szted az tiltakozás v arra utal h nincs semmi esélye az exnek h nem ellenkezett meg le bébizte a csajt??? Így én sem bíznék meg benne. Ha nem megy bele ilyenekbe meg nem becézgeti hanem lekoptatja akkor ok.
2012. aug. 13. 12:39
 12/21 anonim ***** válasza:
85%

el,mert nem kell engedélyt kérnie,nem az anyja vagyok..Ha engem szeret,akkor nem fog megcsalni,ha meg nem engem,akkor megtenné máskor is,de akkor miért is vagyunk együtt??

abból,amit leírtál,én már rég elmondtam vna neki,h ez engem ilyen formában mennyire zavar,és ha nem változtatott volna,akkor én változtattam volna a családi állapotom egyedülállóra..

2012. aug. 13. 12:51
 13/21 anonim ***** válasza:
94%

Már rég szakítottam volna a helyedben...

Lehet, hogy szeret a párod, de biztosan nem tisztel.

2012. aug. 13. 12:53
 14/21 anonim ***** válasza:
45%
Már az "elengedni" szón megakadtam. Két évtizede élek házasságban, de az a kérdés, hogy egyikünk "elengedi"-e valahová a másikat, még nem merült fel. Mi is lenne, ha nem engedne el? Bezárja az ajtót és lenyeli a kulcsot, vagy mi? Sem én nem vagyok a főnöke a feleségemnek, sem ő nekem. De nagyon jó házasságban élünk, köszönöm szépen!
2012. aug. 13. 13:05
 15/21 anonim ***** válasza:
52%

NEM!

Az én páromnak is vannak olyan exei akik nyomulósak, mint ez a csaj is. Na tőlük én eltiltottam. De vannak akikkel bizony tényleg csak barátok már vagy 30 éve. Tőlük nem.

Egyébként ezen a bulin nincs miért rágódnod mert te is ott leszel. Általánosságban pedig beszélnék a párommal hogy ezt bizony fejezze be mert baromi kellemetlen.

2012. aug. 13. 13:18
 16/21 anonim ***** válasza:
92%

Na de hogy inkább az exhez ment este,mint hozzád???!!!miközben meg volt beszélve a tali?

És te még vele vagy...

2012. aug. 13. 14:04
 17/21 anonim ***** válasza:
86%
Egyrészt, nem az anyja vagy, hogy megszabd hova mehet. Ha menni akar, menjen. Menj vele. És ha nem tetszik, hogy kavar az exel, akkor hagyd el. Vagy szokd meg. Amelyiktől jobban érzed magad.
2012. aug. 13. 14:14
 18/21 anonim ***** válasza:

"Társasozni?" :D :D

Ez komoly? :D off vége

Óvatos lennék nagyon. Ne haragudj, kicsit nyers leszek, de ez a pasi nem hinnem, hogy komolyan vesz téged. Szerintem te túlságosan is toleráns voltál vele. Szeret ő téged egyáltalán? Mivel mutatja ki? Ha folyton a bizalmaddal

2012. szept. 18. 23:18
 19/21 anonim ***** válasza:

....játszik, legalább próbál ellensúlyozni? Szavakkal, tettekkel, ajándékokkal? Tedd fel kérlek magadnak a kérdést: miért vagyunk együtt?

Bocsánat, véletlen elküldtem az első részt :)

Nő, szinten 23

2012. szept. 18. 23:19
 20/21 anonim ***** válasza:
Soha mert az ex név takarja mult történelem nem jelen igy semmi keresnivaloja vele bárhol is bármilyen célbol.Ismered azt a számot ,,fred ne szexelj az exeddel,, mert szex az exel könnyü és nosztalgiás hamar becsuszik régi szép idökre valo emlekezés.
2012. szept. 19. 17:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!