Ti elengednétek így a párotokat, az exével egy társaságban?
(Kérem ne tegyék át másik kategóriába)
23 éves lány vagyok, 2 éve együtt vagyunk a párommal, de nem élünk együtt. A kapcsolatunk jó, jól megvagyunk, de egy valami nagyon zavar: barátok maradtak az exével, amit tűrök, de nem nézem jó szemmel, egy baráti társaságban vannak, nem mondatom neki hogy miatta hagyja ott az összes barátját... pedig voltak egész érdekes történetek: részegen kéjelgős táncolás, ölelgetések a csaj részéről, a párom pedig nem ellenkezett, "bébinek" nevezte a párom a csajt... most pedig lesz egy közös hétvége bulizás, ahova én is hivatalos vagyok, de semmi kedvem hozzájuk, úgyis az ivásról szól az egész. A párom viszont menne, azt veszem ki a szavaiból, hogy szeretné ha mennék, de ő nélkülem is elmenne. Ti mit csinálnátok?
el,mert nem kell engedélyt kérnie,nem az anyja vagyok..Ha engem szeret,akkor nem fog megcsalni,ha meg nem engem,akkor megtenné máskor is,de akkor miért is vagyunk együtt??
abból,amit leírtál,én már rég elmondtam vna neki,h ez engem ilyen formában mennyire zavar,és ha nem változtatott volna,akkor én változtattam volna a családi állapotom egyedülállóra..
Már rég szakítottam volna a helyedben...
Lehet, hogy szeret a párod, de biztosan nem tisztel.
NEM!
Az én páromnak is vannak olyan exei akik nyomulósak, mint ez a csaj is. Na tőlük én eltiltottam. De vannak akikkel bizony tényleg csak barátok már vagy 30 éve. Tőlük nem.
Egyébként ezen a bulin nincs miért rágódnod mert te is ott leszel. Általánosságban pedig beszélnék a párommal hogy ezt bizony fejezze be mert baromi kellemetlen.
Na de hogy inkább az exhez ment este,mint hozzád???!!!miközben meg volt beszélve a tali?
És te még vele vagy...
"Társasozni?" :D :D
Ez komoly? :D off vége
Óvatos lennék nagyon. Ne haragudj, kicsit nyers leszek, de ez a pasi nem hinnem, hogy komolyan vesz téged. Szerintem te túlságosan is toleráns voltál vele. Szeret ő téged egyáltalán? Mivel mutatja ki? Ha folyton a bizalmaddal
....játszik, legalább próbál ellensúlyozni? Szavakkal, tettekkel, ajándékokkal? Tedd fel kérlek magadnak a kérdést: miért vagyunk együtt?
Bocsánat, véletlen elküldtem az első részt :)
Nő, szinten 23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!