Hogyan oldjam meg?

Figyelt kérdés
A sajat nememhez vonzódok. A pàrommal elhatàroztuk, hogy decemberben avagy januarban összeköltozünk itt külföldön, ahol jelenleg élek. Viszont most tortént valami a csaladomban. Édesanyàm és édesapam vàlnak (ez az utolsó informàcióm, friss a dolog). ùgy döntottem segítenék édesanyàmnak, és kiköltoztetném magamhoz, jövő jùliusban. Viszont mielott eljöttem, szörnyen összekaptam vele, mert elmondtam, hogy megvàltoztam, a lànyokat szeretem. Nem tudja feldolgozni, vagy tudta. Két hónapja nem beszéltem vele erről. kezdeményezni sem merek egy ùjabb hasonló beszélgetést az otthoni problémàk miatt. Szerintetek... Lehetséges, hogy a pàrom, édesanyàm egy hàztartàsban éljünk? Vagy mi lehetne a megoldàs?

2012. szept. 26. 11:24
 1/7 anonim ***** válasza:

"kiköltoztetném magamhoz"

Nem költözTEThetsz ki senkit magadhoz. Felajánlhatod, hogy van ilyen lehetőség, de Édesanyád felnőtt ember, tehát neki kell döntenie az életéről.

2012. szept. 26. 11:32
 2/7 A kérdező kommentje:
Nyilvàn nem azt mondom, hogy megfogom a bőröndjét és kézen fogva kiràngatom. Az a kerdes, hogy hogy vazoljam neki a helyzetet. Szuksege van valtozasra, es tudom, hogy szivesen kikoltozne hozzam. De igy?! Koszi a segitseget..
2012. szept. 26. 11:36
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Szép dolog, hogy segíteni szeretnél. A környezetváltozás talán segítene. De ez nagyon személyiségfüggő, Te tudod, hogy a párod és anyukád mennyire jönnének ki.

Szerintem beszéld meg a pároddal, és ha ő belemenne akkor ajánld fel anyukádnak. De maximum csak felajánlhatod, kényszeríteni nem tudod.

Egyébként szerintem hosszú távon 3 nő egy háztartásban nem túl jó ötlet.

2012. szept. 26. 11:36
 4/7 A kérdező kommentje:
A paromnak tetszik az otlet, edesanyamnak pedig tetszene az orszag.. Itt ujra kezdhetne szerintem, es korabban mondta "ha azt mondanatok telepedjunk itt le anya, akkor gondolkodas nelkul pakolnek". Ezert is gondoltam, hogy ez egy megoldas lehet. Foleg most. A legfobb problema ezzel az, hogy nem tudom, hogy most hogy velekedik rolam es a beallitottsahomrol. Nem is szeretnek edesanyammal eletem vegeig elni, csak par honapig, amig talpraall...
2012. szept. 26. 11:41
 5/7 anonim ***** válasza:
Első körben nem ártana újra beszélőviszonyba kerülnötök, mielőtt az összeköltözés jönne.
2012. szept. 26. 11:53
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

1. Elöször tisztáz anyukáddal, hogy te a barátnöddel akarsz együttélni.

2. Ha ö nem tudja elfogadni ezt a felállást, akkor semmi értelme az összeköltözésnek anyukáddal.

3. Szerintem eleve nem jó ötlet, ha anyukáddal egy lakásban akarsz élni - föggetlenül attól, hogy van-e párkapcsolatod.

Két különbözö életvitelü felnött nö egy lakásban garantált katasztrófa. Egy harmadik meg végképp.

4. Szerintem ha el tud téged igy fogadni, akkor költöztesd a közelbe egy külön kis lakásba, akkor sokkal jobban kijöttök egymással.

2012. szept. 26. 13:20
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
28 éves nő vagyok, és szintén leszbikus. Mi pontosan így élünk hármasban! Én,a barátnőm és az édesanyám. Neki is eleinte nehéz volt elfogadni a dolgot,sokáig meg sem akarta ismerni a barátnőmet,de szép lassan hozzászokott a dologhoz és hála istennek,nagyon jó lett a kapcsolatuk! Én sem tervezem,h mindig így fogunk élni,de most egyelőre így tudjuk megoldani. Én már sokat beszélgettem anyukámmal erről és ő azt mondta,azért könnyebb elfogadnia a dolgot mert igazából eleinte azt hitte,h egy nagyon fiús lányt fogok hazavinni és azt nem szerette volna. Mindketten nőies lányok vagyunk,így édesanyám azt mondta,nem is olyan furcsa a dolog,mint hitte. Nem tudom,ez miért számít neki ennyire,de mindegy is. Próbálj anyukáddal beszélni,akármennyire is nehéz! Legalább egy esélyt adjon a barátnődnek,h megismerje,aztán akár még jól is elsülhet!
2012. szept. 26. 21:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!