Ti elhagynátok a szerelmeteket, ha kiderülne, hogy a lánya leszbikus?
Most tudtam meg, hogy édesanyám párjának sikerül eladnia az előző lakását, így hozzánk költözik nemsokára.
Én nem otthon tanulok, így kb. kéthetente utazok haza. De olyankor nem sok vizet zavarok.
Én azt látom, hogy tényleg szeretik egymást, mindenki boldog, stb. De nem szeretném ezt elrontani, viszont lehet el kellene mondani, hogy a lányokat szeretem. (Édesanyám többször szerette volna, mert ha szereti a párja, akkor nem ez lesz a váló ok. De kértem, hogy ne tegye.)
Igazából a barátnőmmel nem sokszor találkozna, ritkán jön velem haza. Ő rendes, kedves lány, nem botránkoztatunk meg senkit, stb. Értelmes felnőtt nők vagyunk, szóval nem kellene "félnie" semmitől.
Ti elhagynátok? Egyáltalán mondjam el?
Köszönöm a normális válaszokat!
Dehogyis.
Hisz mi közöm van ehhez? Felnőtt nő vagy,nem kisgyerek akit pesztrálni kell.
Anyukád dolga ezt feldolgozni.
nem!
én elfogadnám... meg egyébként is, ha jól működik a kapcsolat, ez nem oszt, nem szoroz.
Én eleve nem értem, miért kellene ezt reklámozni? Az mindenkinek magánügye, hogy milyen a szexuális beállitottsága, aki hetero, az sem jelenti be, hogy az.
De ettöl függetlenül ha ez ok lenne arra, hogy egy jól müködö párkapcsolatot felrugjon, az elég furcsa lenne.
Engem pl. nem zavarna, de sajnos nagyon sok ember ezt betegesnek gondolja, így sajnos nem lehet tudni, mi lenne a reakciója.
Nem hiszem, hogy el kéne mondani. Elvégre úgyse sokat jársz haza, kár lenne egy esetleges vitát kialakítani ezzel, ha nem jól reagálja le.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!