Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Mit tegyek ha ilyen a tanárom?

Mit tegyek ha ilyen a tanárom?

Figyelt kérdés

2 éve jöttem ebbe a suliba de ez az utolsó évem, ezt még valahogy ki kell bírnom. A tesi/földrajz tanárom (férfi) minden órán cseszeget mert félig néger vagyok. Amikor először meglátott már akkor is tett olyan megjegyzéseket amik nem tetszenek, szóltam nagyon sokszor osztályfőnöknek is de nem tudott semmit mondani csak hogy ne foglalkozzak vele. Ez ment is egy ideig de már régóta vissza szólok neki csak az a baj hogy utána én szívom meg. Ma is elkezdett niggerezni meg a feketékről beszélni elég durván én pedig beszóltam neki és ez a 2. szaktanárim tőle október óta. Nem zavar ha niggereznek vagy hasonló dolgokat mondanak mert sokan mondják de ők máshogy gondolják ez meg csak bántani akar. Szoktam tanulni, olyan is volt hogy kimásoltam a füzetből és 1-est kaptam, vagy ugyanannyit tudtam mint egy másik gyerek akinek 4-es lett az enyém meg 1-es. Tavaly évvégén majdnem megbuktatott. A többi tanárral jóba vagyok és a többi gyerek is bír, ők is szoktak védeni. Nyáron egyszer találkoztam vele és le büdös niggerezett. Nem szeretek ilyenekből ügyet csinálni de már nem bírom elviselni a beszólásait, úgy neki mennék de nem tehetem. Az igazgatónak is hiába szólnak kirúgni nem fogják mert az anyja a polgármester. Mit tegyek?

18/F

2012. nov. 7. 20:47
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
71%
Én tanúkat keresnék, és aztán meg feljelenteném! Hiába anyuci a polgármester, ha úgy érezném, hogy a bíró mondjuk amiatt ítélne az ő javára, akkor mennék másodfokra.
2012. nov. 7. 22:30
 22/26 anonim válasza:
55%
Én nem tartom jó ötletnek a hangfelvétel készítését. Az én sulimban is volt olyan, hogy az egyik tanárnő több alkalommal durván sértegette az egyik srácot és az egyik esetet fel is vették telefonnal. Az ügy vége az lett, hogy a tanárnőt kirúgták, de a felvételt készítő diákot is kicsapták! (arra hivatkoztak, hogy tilos kép és hangfelvevő eszközöket használni órán és ezzel megsértették a tanár jogait... vicc) Szóval óvatosan az ilyennel!
2012. nov. 7. 23:49
 23/26 anonim ***** válasza:

A 20. válaszolóval teljesen egyetértek.

És kitartás, remélem megoldódik a dolog!

2012. nov. 8. 00:32
 24/26 anonim ***** válasza:

Oktatási Jogok Biztosának Hivatala

1055- Budapest, Szalay u. 10-14.

Telefon/fax: (06-1) 473-7097, 332-6727

e-mail: panasz@oktbiztos.hu

2012. nov. 8. 01:31
 25/26 anonim ***** válasza:
Szerintem sz*rd le. Ha csak nála állsz bukásra, van olyan lehetőség hogy másik tanárok előtt kell tenni egy vizsgát, és közösen osztályoznak. Tavaly osztálytársam csak angolból állt bukásra, szólt az osztályfőnöknek hogy az angoltanár pikkel rá, és összehoztak egy ilyen vizsgát, három angoltanár előtt kellett felelnie ugyanabból mint órán, és érdekes ők négyesnek látták a feleletét, és nem buktathatta meg a saját tanára. De a részleteket nem ismerem. Érettségin meg úgyis ott a vizsgabiztos, előtte meg nem mernek szivatni, kirugatni nem rugathat ki, mivel többször panaszkodtál rá. A helyedben elküldeném a büdös francba^^
2012. nov. 8. 07:36
 26/26 anonim válasza:

Szia!

Igaza van a 07.36-os kommentelőnek, tehetsz vizsgát független vizsgáztatók előtt!

A szüleid egyébként miért nem tesznek panaszt az igazgatónak, vagy fogadóórán beszélgessen el a tanárral arról, hogy miért is bánik így veled, és ha továbbra is így folytatja, akkor megy a feljelentés. Lehet hatékonyabb lenne, ha ők mennének be.

Egyébként nem egyedi jelenség sajnos, bátyámra is pikkelt az egyik tanára (mi is félvérek vagyunk), csak ő átment másik suliba... Szerencsére nekem nem volt ilyenben részem.

21/L

2012. nov. 8. 10:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!