Miért ilyen a tanárom?
rosz embernek állitja be magát. mindig azt mondja ha mondják neki hogy rendes vagy nagylelkű.hogy ő az aki magáról állitja ezt hogy nem rendes stb. mindig gunyolodik.beszologat.feketehumorú.ritkán nevett szinte soha.
de ha órán kívűl beszélek vele akkor egészen más ! pont az ellentéte
Az első válaszoló tökéletesen leírta, hogy mi a helyzet.
Nem mellesleg sosem tudhatod, hogy másokkal mennyire közvetlenebb a kapcsolata tanítási időn kívül. Az, hogy sok gyépés jár hozzátok, és csak a tanár rossz oldalát látják, mert tanítani akar (tanítási stílus), nem jelenti azt, hogy csak veled lesz kedves-aranyos stb.
Nekem is voltak olyan tanáraim, akik órán hihetetlenül szigorúak voltak, sosem mosolyogtak, mégiks, ha óra után benn maradtak a teremben, a fogyatékosabbja meg kivonult, akkor ő is egészen megváltozott.
És éln is osztom azt a véleményt, miszerint, ha a tanár és a diákok között kialakul némi haverság, akkor oda a tisztelet (kivételek vannak persze, de nem sok).
Hát te full hülye vagy.Az első világosan elmondja te meg értetlenkedsz.
A tanár=tisztelet, ha leveti az álarcot a pór nép előtt akkor bratyiznak vele és lőttek a tiszteletnek a fegyelemnek.
Az,hogy előtted leveti nem azt jelenti,hogy szerelmes beléd,hanem azt,hogy megbízik benned!!!
Első lennék!
Igen, ez egyfajta "álarc", bár nem egészen nevezném annak, hiszen ez is a személyiséged része. Csak hogy elképzeld, én világéletemben bármikor leültem játszani a gyerekkel, meséltem nekik, bármikor meghallgatom a mondanivalójukat, de ha éppen tanítok, akkor én is elég szigorú leszek (azt mondják, szigorú, de igazságos vagyok), szinte rám se ismernél. Ez pont amiatt van, amit fent írtam. Így tudom megtartani a tiszteletem, így tudok jól együttműködni 30 gyerekkel. Ha leállnék beszélgetni és hülyéskedni velük, kb. 2 perc alatt felbomlana úgy a rend, hogy az óra "elszállt", azon az órán nincs már tanítás. Néha lehet ilyet is, de első az, hogy az órán elmagyarázzam a tanulnivalót és amit lehet megtanítsak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!