Vajon irigy a barátnőm a boldogságomra?
Egy hete volt a párommal az eljegyzésünk és nagyon boldog vagyok.Az első akinek írtam üzenetet akkor este, a barátnőm volt,aki egy éve van együtt a párjával és együtt is élnek,de barátnőm még nem menyasszony és a párja,nem is az a "vőlegény" típus (ezt barátnőm mesélte).
Tettem ki képeket közösségi oldalra is,de az eljegyzésem óta nem ír,nem keres a barátnőm,pedig napi szinten beszélgettünk facebookon. Nagyon rosszul esik,hogy nem keres,mert én mindig mellette voltam ha örült,ha épp fasírban volt a párjával.Nekem furcsa,hogy nem tud velem örülni. Hamarosan lesz eljegyzési bulink is,de így nem tudom,hogy akarom-e a fancsali képét nézni azon az estén,ami végülis rólam szól. Beszéljek vele,rákérdezzek konkrétan,hogy mi a baja,vagy hagyjam,hátha majd ő lép?
ma 19:01
Hagyd békén ennyi..nem akar veled beszélni,megvan sértődve,vagy irigy,vagy rossz kedvű.Te ne foglalkozzál vele ha nem akarsz te is rossz kedvű lenni.Annyit esetleg kérdezzél meg tőle hogy mi baja van és miért nem válaszol..aztán ezzel én beis fejezném.Most itt mi honnan tudjuk hogy mi is van valójában?Lehet elütötte a busz...minden lehet..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!