Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » A gyermeketek vagy a szerelmet...

A gyermeketek vagy a szerelmetek iránt nagyobb a szeretet?

Figyelt kérdés
légyszi kort és nemet is írjatok!!!

2012. okt. 23. 18:32
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
37%
Gyerek 32/N
2012. okt. 23. 18:36
 2/16 anonim ***** válasza:
53%
Szerelmem:-)
2012. okt. 23. 18:36
 3/16 anonim ***** válasza:
90%
Teljesen összehasonlithatatlan a kettő !
2012. okt. 23. 18:37
 4/16 Quorra ***** válasza:
58%
Szerelmem.
2012. okt. 23. 18:37
 5/16 anonim ***** válasza:
100%

Újabb értelmetlen provokatív kérdés...

A párodat szerelemmel szereted, a gyermekedet meg szülői szeretettel, hogy lehetne ezt összehasonlítani? És főleg minek? Mert anélkül nincs elég gondolkodni valód?

2012. okt. 23. 18:45
 6/16 anonim válasza:
100%
33éves vagyok.a gyermekeim az életem.Mindennél és midekinél fontosabbak nekem,de a férjem a szerelmem és kell,hogy érezze őt is imádom.Nálunk ez természetes a gyerek az első,de szakítuk elég időt egymásra,mert igaz,hogy anya vagyok,de melette nő,és szeretem annak érezni magam
2012. okt. 23. 18:46
 7/16 tetris ***** válasza:
37%
gyerek
2012. okt. 23. 18:49
 8/16 A kérdező kommentje:
a szüleim elváltak én apámmal maradtam, aztám összejött egy nővel már féléve vannak együtt és én egyre inkább úgy érzem hogy őt jobban szereti...
2012. okt. 23. 18:53
 9/16 anonim ***** válasza:
100%
Az újdonság varázsa. Most nagyon szerelmes gondolom, emiatt euforikus állapotba került. Viszont ha elmúlik a rózsaszín köd, akkor már érte sem lesz annyira oda. Amit irántad érez, az szeretet. Ez olyan, mintha össze akarnám hasonlítani, hogy kit szeretek jobban, a szerelmemet, vagy az anyukámat. Nyilvánvalóan teljesen más szeretet a kettő, így értelmetlen összehasonlítani.
2012. okt. 23. 19:07
 10/16 anonim ***** válasza:

Nem jobban, csak máshogy. Nyilván még nem érezted ezt, hogy ő igazán szeret valakit Rajtad kívül, még sosem kellett osztoznod rajta mással, ezért vagy féltékeny. De hidd el, ez butaság, máshogy szeret Titeket. Valószínűleg, mivel friss kapcsolat az övék, ezért intenzív, lángoló, és apukád boldog. Ha eltelik egy kis idő, lecsendesednek az érzelmei, biztosan minden visszatér a régi kerékvágásba.

Egyébként el is mondhatod neki is a félelmeidet, hogy hiányzik neked, amilyen régen volt, és szeretnél vele egy-két közös programot kettesben. Valószínűleg fogalma sincsen az érzéseidről, a férfiak nem annyira veszik az ilyesmi jeleket.

2012. okt. 23. 19:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!