Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mennyi idő elteltével "jelenth...

Mennyi idő elteltével "jelentheti" ki az egyik fél a másiknak, hogy szereti?

Figyelt kérdés

Tudom ez jellem és ember függő, de gondolom van bizonyos idő aminek el kell hogy teljen?

Te mikor mondtad ki a párodnak hogy szereted?

2012. okt. 17. 14:06
 1/9 anonim ***** válasza:

Kell?! Egy normális kapcsolatban nincs olyan, hogy az ember valamit kimondHAT vagy NEM.

Nekünk egyértelmű volt, mikor összejöttünk, hogy azért teszünk így, mert szeretjük egymást.

2012. okt. 17. 14:08
 2/9 A kérdező kommentje:
Úgy értem a kell szót, hogy 2-3-4 randi után is kimondhatja az ember?
2012. okt. 17. 14:10
 3/9 anonim ***** válasza:
Mi olyan szinten nem görcsöltünk ilyeneken, hogy meg se tudom mondani, hogy ő vagy én mondtam hamarabb. Sőt, azt se tudom, mikor lett kimondva először.
2012. okt. 17. 14:10
 4/9 anonim ***** válasza:
0%

Szerinted erre van szabály?

Nincs két egyforma ember, kapcsolat. Egyébként a pszichológiai részét az emberek elfelejtik a kapcsolatoknak, a férfi nem arra vágyik, hogy hangoztassuk neki mennyire szeretjük, arra vágyik, hogy szeretve TISZTELJÜK, felnézzünk rá.

Így vannak beállítva, ezért felesleges ezen görcsölni!

2012. okt. 17. 14:13
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

Ember/kapcsolatfüggő.

Mi a férjemmel 7 évig voltunk legjobb barátok, mielőtt összejöttünk. Talán a 2. napon mondta már, hogy szeret, természetesen én is őt - nyilván itt bőven volt idő, hogy kialakuljanak az érzelmek.

De ha elmentem volna randizni egy vad idegen sráccal és a 2. randin azt mondja, hogy szeret, akkor valszeg visszakérdeztem volna, hogy ennyire d*gni akarsz?

2012. okt. 17. 14:44
 6/9 anonim ***** válasza:

Alexandránál a pont!

A barátom a 2. randin azt mondta, hogy hiányoztam. Hirtelen azt sem tudtam, mit mondjak, annyira fura volt. Aztán visszakérdeztem, ugyan mi hiányozhatott, amikor szinte nem is ismer?

Nos, volt azóta 11 éve, hogy megismerjen, 9 éve vagyunk házasok. :))

Ő sokkal hamarabb mondta, hogy szeret, én kb. 5-6 hónap múlva.

2012. okt. 17. 15:00
 7/9 anonim ***** válasza:
Emlékszel még a válaszára? :) Hogy reagált, ő is meglepődött, hogy visszakérdeztél? :D
2012. okt. 17. 15:09
 8/9 anonim ***** válasza:
Nálunk a párom már 2. randi után kimondta... nekem ezért ehhez kellett még egy jó egy-két hét... emberfüggő.
2012. okt. 17. 17:25
 9/9 anonim ***** válasza:
100%
mikor tisztában vagyok hogy szeretem, akkor kimondom, ha ez épp a 3. randira esik akkor akkor, ha épp 1 év házasság után esne akkor meg akkor mondom ki. nincs kőbe vésve, és nincs rá szabály!
2012. okt. 18. 12:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!