"Baj", hogy a szeretet nagyobb mint a szerelem? Más hasonlóan?
A párommal 4 éve vagyunk együtt. Hétvégén átbeszélgettünk egy éjszakát, mindenféle dolgokról...szóba került a szerelem kérdése, mondtam neki, hogy én úgy igazából sosem voltam "szerelmes-szerelmes" vagy nem éreztem nagy lángolást, mikor pedig olyan "valódivá" váltak az érzelmeim akkor már óriási nagy szeretet éreztem. Sosem volt az a nagy nagy felemelő, rózsaszín felhős időszak. Viszont, leírhatatlanul szeretem a páromat. Úgy érzem ez egy sokkal biztosabb, mélyebb érzés mint a szerelem. Szeretném, ha Ő lenne a férjem, ha mindig együtt lennénk. Azt mondta, hogy tudja, hogy így van, ő is hasonlóan érez. És csak néha érzi az a "bizonyos-szerelmet". De annyira fontos vagyok neki és úgy szeret, hogy nem tudná mit kezdjen nélkülem...
baj ha már most nagyobb a szeretet mint a szerelem?
Nem megszokásból vagyunk együtt, jó a szex, imádunk együtt lenni, mindig megnevettetjük egymást, közösek a terveink. Mégis van aki azt mondja, ennyi idő után még a homály meg a rózsaszín köd kéne jellemző legyen, de miért???
Bocsi ha nem érthető ahogyan fogalmaztam...
Személyes ismerettségemben vannak olyan házaspárok, akikről feltételezem nem volt hatalmas szerelem,legalábbis jelét nem láttam. -hanem hozzátok hasonlóan inkább szeretet, de az eltelt évek bizonyítják, hogy működik a dolog.
Olyan sokfélék vagyunk sokféle háttérből jövünk,- szerintem belefér.
A szerelem idővel átalakul valami másfajta szeretetre.De ez nem jelenti azt,hogy nem szeretitek egymást stb..én a párommal 4éve 7hónapja vagyunk együtt imádom de valahogy úgy tudnám megfogalmazni az érzéseim a kapcsolatunkat ahogyan Te leírtad :-) Nincs ezzel gond,szerintem
Sok boldogságot továbbra is :-)
21/N
Köszi a véleményeket a többieknek...
Azért kérdeztem mert szerintem a szeretet egy mélyebb dolog, mint a szerelem...a szeretetben van mibe "kapaszkodni" a szerelemben nem is tudom:)
Nem, nem rúgnánk fel. Voltunk hasonlóan már mindketten, de tudatosan tettünk ellene. És mindketten tudtuk mikor a másikkal előfordult:)
Ismét köszi a válaszaitokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!