Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » "Baj", hogy a szeretet nagyobb...

"Baj", hogy a szeretet nagyobb mint a szerelem? Más hasonlóan?

Figyelt kérdés

A párommal 4 éve vagyunk együtt. Hétvégén átbeszélgettünk egy éjszakát, mindenféle dolgokról...szóba került a szerelem kérdése, mondtam neki, hogy én úgy igazából sosem voltam "szerelmes-szerelmes" vagy nem éreztem nagy lángolást, mikor pedig olyan "valódivá" váltak az érzelmeim akkor már óriási nagy szeretet éreztem. Sosem volt az a nagy nagy felemelő, rózsaszín felhős időszak. Viszont, leírhatatlanul szeretem a páromat. Úgy érzem ez egy sokkal biztosabb, mélyebb érzés mint a szerelem. Szeretném, ha Ő lenne a férjem, ha mindig együtt lennénk. Azt mondta, hogy tudja, hogy így van, ő is hasonlóan érez. És csak néha érzi az a "bizonyos-szerelmet". De annyira fontos vagyok neki és úgy szeret, hogy nem tudná mit kezdjen nélkülem...

baj ha már most nagyobb a szeretet mint a szerelem?

Nem megszokásból vagyunk együtt, jó a szex, imádunk együtt lenni, mindig megnevettetjük egymást, közösek a terveink. Mégis van aki azt mondja, ennyi idő után még a homály meg a rózsaszín köd kéne jellemző legyen, de miért???

Bocsi ha nem érthető ahogyan fogalmaztam...

2011. máj. 17. 21:28
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
100%
Figyu, nagyon szivesen írnék neked privátban, itt nem szeretnék. Nagyon tanulságos a történetem.
2011. máj. 17. 21:33
 2/20 anonim ***** válasza:
100%
4 év után pont, hogy elmúlik a dolog, úgyhogy hajrá (mármint a szerelem)
2011. máj. 17. 21:34
 3/20 yuda ***** válasza:
100%

Személyes ismerettségemben vannak olyan házaspárok, akikről feltételezem nem volt hatalmas szerelem,legalábbis jelét nem láttam. -hanem hozzátok hasonlóan inkább szeretet, de az eltelt évek bizonyítják, hogy működik a dolog.

Olyan sokfélék vagyunk sokféle háttérből jövünk,- szerintem belefér.

2011. máj. 17. 21:36
 4/20 A kérdező kommentje:
első, akkor gondolod kuld el privátban:)
2011. máj. 17. 21:37
 5/20 anonim ***** válasza:
100%

A szerelem idővel átalakul valami másfajta szeretetre.De ez nem jelenti azt,hogy nem szeretitek egymást stb..én a párommal 4éve 7hónapja vagyunk együtt imádom de valahogy úgy tudnám megfogalmazni az érzéseim a kapcsolatunkat ahogyan Te leírtad :-) Nincs ezzel gond,szerintem

Sok boldogságot továbbra is :-)

21/N

2011. máj. 17. 21:38
 6/20 A kérdező kommentje:

Köszi a véleményeket a többieknek...

Azért kérdeztem mert szerintem a szeretet egy mélyebb dolog, mint a szerelem...a szeretetben van mibe "kapaszkodni" a szerelemben nem is tudom:)

2011. máj. 17. 21:39
 7/20 A kérdező kommentje:
köszi:)
2011. máj. 17. 21:39
 8/20 anonim ***** válasza:
Ez így rendben is van. Én csak attól félnék, hogy mi lesz, ha mégis beüt a valódi rózsaszín köd? Együtt maradnátok? Ilyenkor csak ez a nehéz. Sokan ezért felrúgják a meglévö kapcsolataikat. Ha ti nem, akkor müködhet így is, persze.:)
2011. máj. 17. 21:46
 9/20 anonim ***** válasza:
A szerelem előbb-utóbb elmúlik, a szeretet pedig tartósabb,örökre megmarad.
2011. máj. 17. 21:47
 10/20 A kérdező kommentje:

Nem, nem rúgnánk fel. Voltunk hasonlóan már mindketten, de tudatosan tettünk ellene. És mindketten tudtuk mikor a másikkal előfordult:)

Ismét köszi a válaszaitokat.

2011. máj. 17. 21:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!