Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Miért bántanak az osztálytársaim?

Miért bántanak az osztálytársaim?

Figyelt kérdés

16/L

Mindig amikor bemegyek a suliba köszönök nekik. ők meg rámnéznek és talán 2 ember aki köszön nekem. Az osztáylban nincs szerintem egy őszinte barátom se. Akik teszik nekem a szépet és azt hiszem, hoyg végre van olyan akivel tudok beszélni kiderűl, hogy utál engem és csak azért beszélget velem, hogy legyen a barátaival mit beszélniűk rólam. Ez nagyon rosszul esik.Mindenért bántanak. Főleg a lányok. Ha jól nézek ki meg tényleg minden tényleg jó, van egy kis ónbizalmam vagyis próbálom hoyg annak tűnjön, máris elkezdenek az egész osztáyl előtt égetni, mondani mindenféle baromságot, hazugságot és röhögnek rajta. Én akkor megsem merek mozdulni se visszabeszélni. Magamat én kedves, visszafogott vagyok az osztálytársaim előtt, segítőkész vagyok. Nincs mire belém kötniűk. Előttük mindig egyszerűen öltözködök, amikor ők nincsenek ott akkor szépen, nőisesen öltözködök. Olyanokért kötnek belém mert jó jegyet szerzek, ha nem akkor meg azért, mért van összefogva a hajam, mért ilyen fülbevalóm van, mért iylen ruhában jövők. A másik, mert miért nincs barátom: csak úgy kedvességből de tényleg nem bunkóságból kérdezte meg az egyik láyn osztálytársam, erre meg a fiú osztáyltársam mondta, hogy hülye vagy már mért lenne barátja nézzd, hogy néz ki. Pedig nem nézek ki hülyén, mindig ápoltan, jól öltözködve megyek. Csúnyának sem vagyok csúnya, mert sokan irogattak nekem, hogy mennyire szép vagyok, utcán is rámköszönnek a fiúk. Kövér sem vagyok, mert már kaptam ajánlást modell cégtől. Ezeket nem önfényezésből írom, de igaz amiket írtam. És nemtom mi lehet a bajuk velem. Még csomó mindent mesélhetnék , de túl hoszzú lenne.

2012. okt. 23. 14:35
1 2
 11/13 anonim válasza:

nem mániákus hanem mániás!

amugy: [link]

2012. okt. 23. 18:42
 12/13 A kérdező kommentje:
O akkor nekem is van egy kicsi.:O
2012. okt. 24. 14:48
 13/13 anonim válasza:

ezért mondom h suli váltás mihamarabb,

Sok sikert!

2012. okt. 24. 19:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!