Van esély arra, hogy találok valakit a helyemre?
Hát ha menekülni akarsz és senki nincs a helyedre akkor el kell dönteni hogy mi a fontosabb. A nyugalmad vagy a pénz.
Azért arra kíváncsi lennék, hogy amikor mennek a szobát megnézni, mit mondasz a kérdésre, hogy miért költözöl el?? Elmondod hogy gyakori viták vannak, és iszonyúak a lakótársak???
még arra sem kérdeznek rá,hogy miért akarok elmenni,mert addig nem jutunk el,első kérdés az,hogy hányan lakunk,a válasz után már csak legyintenek,és köszönöm,viszlát
amúgy a nyugalom nekem fontosabb
Ha a nyugalom fontosabb, és tényleg senkit nem vonz a tömegszállás akkor hagyd a fenébe a kauciót..
Én sem költöznék olyan helyre ahol sokan laknak..
"ha pedig nem szerezek magam helyett vkit,elúszik a kaució"
Ez így van a szerződésben? Furcsa...
Én ezt nem értem. Mi ez? Egy társasház ami bérház? Hol van ez? Hányan vagytok? Amúgy én éppen társbérletet keresek, és most nálam majdnem mindegy hányan vagyunk egy lakásban csak 6-8 meg 10-en ne legyünk. Meg persze ne legyen drága. Lehet, h nem is avval van a baj, h sokan laktok, hanem az, h még így is aránytalanul drága az albérlet.
Mesélj kicsit bővebben erről az albiról!
Kovpetnek igaza van. A kauciónak semmi köze ahhoz, hogy szerzel-e magad után valakit. Az nem a te dolgod/gondod. Ha úgy jössz el, hogy nem okoztál anyagi kárt, akkor a kaució visszajár. Olvasd el figyelmesen a szerződést, hogy mi vonatkozik erre a részre.
Ha meg nincs szerződés, akkor mondd meg a tulajnak, hogy vagy visszaadja a pénzt, vagy felnyomod őt a NAV-nál. Hidd el, nem fog sz@rozni, mert a bünti nagyobb lenne, mint a kaució.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!