Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Hagyjam cserben a haveromat?

Hagyjam cserben a haveromat?

Figyelt kérdés
Csinálni kellett egy reppet zeneórára, holnapra. Párban is lehetett, ő velem akarta csinálni (már ha akarta egyáltalán). Az egész szöveget én találtam ki, ő nem csinált semmit. És aki nem ad elő valamit, az ötöst kap.(nálunk fordítva van az osztályzás) Ha nem osztom meg vele a szöveget, akkor a fogja hinni, hogy át vertem és tönkre megy a barátságunk. Én dolgoztam vele, ő meg csak kapja az egyest, és persze én is (legjobb jegy). Mit tegyek? :(
2012. okt. 17. 19:15
 1/9 A kérdező kommentje:
azt fogja hinni*
2012. okt. 17. 19:16
 2/9 A kérdező kommentje:
Jó mondjuk köszönhetek neki annyit, hogy adott a tízóraijából ha éppen elfelejtettem vinni.
2012. okt. 17. 19:18
 3/9 anonim ***** válasza:
Úgy kihasznál téged, hogy öröm nézni, te pedig hagyod. Gratu :) Ne legyél már ennyire töketlen, ha ő nem dolgozik, akkor kapjon rossz jegyet.
2012. okt. 17. 19:29
 4/9 anonim válasza:
Nem érdemli meg a jó jegyet, nem dolgozott vele semmit. Egyetértek az előző hozzászólóval.
2012. okt. 17. 19:34
 5/9 anonim ***** válasza:
Szerintem ne hagyd cserben, most nem a barátságotok miatt mondom, kicsit legyél számító, kitudja, hogy mikor fog még jól jönni a barátsága, oké ez sokak számára erkölcstelennek tűnhet de sajna nem lehet mindig azt tenni amit akarunk.Aztán mi (válaszolók) nem tudhatjuk, hogy ez a haverod mekkora befolyással bír az osztályban.Röviden, vond be őt is és legalább egy ellenséggel kevesebb (már ha van több is, de azért remélem, hogy nincs ;))
2012. okt. 17. 19:36
 6/9 anonim ***** válasza:
te érzed, hogy mennyi energiát fektettél ebbe a dologba. És attól, hogy ő megkapja az egyest, még te is, szóval rosszul meg nem jársz vele. Én úgy vagyok vele, hogy ha nekem nem jár áldozattal, akkor ennyi szívességet simán megtehetünk a másiknak. Persze hacsak nem olyan nagy erőfeszítés van benne, hogy dicsőséges dolog hogy elkészült, és azt nem akarod megosztani. Mert az is érthető. De ha te úgy állsz a feladathoz hogy csak legyen kész, és mondjuk a barátodra nem jellemző, hogy kihasznál, akkor ennyi belefér..
2012. okt. 17. 19:36
 7/9 anonim ***** válasza:

Ha tényleg a haverod, nem sajnálod tőle a jó jegyet. Ahogy ő se sajnálta tőled a tízóraiját.

Egyébként a feladatmegosztásnak mint problémának nem most este kellett volna felmerülnie, hanem már jóval korábban.

2012. okt. 17. 19:37
 8/9 anonim ***** válasza:
Az előzőhöz hozzátéve: ráadásul neked attól semmivel sem jut kevesebb, mert kisegíted.
2012. okt. 17. 19:37
 9/9 anonim válasza:

oszt. társad vagyok, és amúgy ez jó nagy szánalom . :D

Leítam neked külön chaten, és remélem rám halgatsz..

2012. okt. 17. 20:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!