Hogyan engeszteljem ki a páromat vagy hagyjam csak lenyugodni és elülni a dolgokat?
hát, szerintem nem az a gondod,, hogy otthon van-e, hanem hogy mit tesz/nem tesz azalatt a 3 hét alatt.
akkor inkább azt lenne érdemes tisztázni, hogy hogyan tudnátok a 3 hetet úgy tölteni, hogy egyre jobb szülőpárost alkossatok, nem pedig úgy, hogy kirekeszted ezekből a napokból...
biztos találtok olyan megoldást, ami mindkettőtöknek jó:)
Nem azért maradna otthon, hogy ő ugráljon körül?? Csak azért, mert a 3 hetet nem azért adják, hogy kipihenje magát, hanem hogy tudjon anyukának segíteni.
Nem tudom, másnál hogy van, de az első időben szinte a seggem is kinyalta a férjem, főzött, mosott takarított, a gyereknél segített úgy, hogy a két nagyobbat is ellátta. Én meg pihentem.
Jó apa, ezzel nincsen gond, de ha otthon vagyunk együtt, akkor inkább ő is gyerekké alakul és sokszor több gond van vele mint a kicsivel. :)
Az első picúrral próbált segíteni, de az első 2 hónapban megfogni sem merte, tehát a segítség kimerült annyiban, hogy figyelt rá amíg leszaladtam a sarki boltba vagy szólt, ha gyanús szagok lengték körül a pelenkát. Igazából ő remekül kipihente magát (akkor 2 hét alatt) én meg alig vártam, hogy végre megint dolgozni menjen, mert a segítségével is több tennivalót csinált nekem (pl. ha kávát főzött akkor több volt a falon és a tűzhelyen a kávé mint amit meg tudtunk inni). Ő nagyon élvezte ezt az időszakot (délutáni alvás, egész nap heverészés, tv nézés és számítógépezés hajnalig...), de nekem fárasztóbb volt mint eddig bármi és nem a picuri miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!