Hogyan engeszteljem ki a férjemet, akinek a 20000es vadonatúj szabadidőruháját kiégettem vasalőval, és most nincs pénzünk venni újat?
Figyelt kérdés
2012. júl. 17. 10:09
1/35 anonim válasza:
sehogy nem érdemel kiengesztelést...
2/35 anonim válasza:
jaj szegényke..nincs pénzetek újra...
legközelebb vasaljon ő.
3/35 anonim válasza:
Összespórolod az árát és ha telik rá kap egy újat.
4/35 anonim válasza:
Nyilván nem direkt csináltad, szóval gondolom egy bocsánat, sajnálom bőven elég lesz.
Legközelebb vasalja magának, ha ezért megharagszik.
5/35 anonim válasza:
ha elvinned egy varrodaba nem tudnanak valamit csinalni vele?
6/35 anonim válasza:
Legközelebb ne ilyen drága szabadidő ruhát vegyél! Csak felesleges pénzkidobás.
Ha nincs pénzetek újra,akkor járjon a régiben.
7/35 anonim válasza:
Ezt én sme értem,nincs penzetek,de 20000 ért megvesztek egy ilyet....főőzz neki finomat,hűts be egy rekesz sört,aztan mássz rá...
8/35 kiflitolvaj válasza:
Igen, ajánlj fel neki olyan szabadidős tevékenységet, amihez nem kell ruha:)
9/35 anonim válasza:
Talan sporoltak ra ??? Par napja erkezet meg a ferjem oraja amit a szulinapjara vettem neki 499+49$ volt. De ha a tonkre menne nem tudnek neki meg egyett venni erre is nagyon sokat sporoltam....
10/35 anonim válasza:
Jajj a sok magyar válasz...
Mondd el neki mi történt, kérj bocsánatot, aztán vegyetek egy újat, amint pénz lesz rá. El tudom képzelni milyen lehet az élet az olyan válaszoló mellett, aki szerint megérdemelte, meg miért nem vasal ő... Szánalom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!