Hogyan engeszteljem ki a férjemet, akinek a 20000es vadonatúj szabadidőruháját kiégettem vasalőval, és most nincs pénzünk venni újat?
Meg vannak keseredve. Az irigység beszél belőlük.Csodálom, hogy senkitől nem kapta még meg a Kérdező, hogy váljon el, ha neki kell vasalni.
Ígérd meg neki, hogy valahol összespóroljátok az árát egy új szabadidőnek.
Bár varrodában csodákat tudnak ma már művelni.
Ugyan már, ritkán, de előfordul. Véletlen volt.
Ha lesz pénz, majd vesztek újat.Elnézést kérsz és kész.
71%
igen miért nem vasal ő?
neki is van két keze. vagy ennyire szerencsétlenek a férfiak? ez a szánalmas.
Átadod a vasalót,és vasal mindenki magának.
Én nem valasol páromnak,égesse ő ki a kényes anyagú ingeit...(égette már ki,igy csak puffogott,nem tudott kire haragudni)
nem az a megoldás,de majd megkapja otthon,hogy mekkora szerencsétlen,még vasalni sem tud. a férfiak nem olyanok,hogy majd kap egy puszit a homlokára..
vasaljon a férfi. neki is annyi mint a nőnek
Látod utolsó, ez nálam nem működne, ugyanis magasról teszek a vasalásra... és hát téged idegesítene (?) hogy én ott vagyok vasalatlan ingben melletted, engem másodpercig nem érdekelne...
A másik, hogy látom, itt előkerült a "vasalja ki magának" femi keménymag... na ya, ez is egy álláspont... attól még el is fogadható, aki természetesnek veszi, hogy ha defektes a kerék az autón kicseréli magának, ha elromlik a mosogatógép megcsinálja magának... de szerintem célravezetőbb a munkamegosztás, amikor mindent az csinál, aki jobban ért ahhoz a dologhoz...
Kérdező, elnézést kérsz és kész, majd ha lehetőség lesz rá, pótoljátok. Normális ember ismeri a baleset fogalmát, és nem kezd görcsösen mindenben FELELŐST keresni... bár ez utóbbi is korunk kártékony divatja...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!