Hogyan tudnék lenyugodni? Mit csináljak, hogy könnyebb legyen?
Sziasztok!
Tudom, hogy nem ebbe a kategóriába tartozik a kérdésem, de itt többnyire normális válaszok érkeznek és most tényleg arra van szükségem. Elnézést, ha kicsit kuszán írok, de nagyon zaklatott vagyok.
A helyzet az, hogy nagyon összejött minden az utóbbi napokban és nagyon fáj valami itt belül, de a fájdalmamat nem tudom kiadni, csak néha. Szégyellem is kimutatni, de néha úgy vagyok vele, hogy legalább egyszer sikerülne, talán jobb lenne utána. Majd' szét tép a fájdalom, de nem tudok sírni, csak a mellkasom feszül, a szemeim égnek és a torkom elszorul állandóan, de több nem történik. A szomorúságom oka, hogy 2 éve elvesztettem valakit egy balesetben, fél éve szintén haláleset történt, betegség miatt. Minden nap csak őrlődöm és mindjárt itt a Valentin nap, mégjobban hiányzik a Barátnőm:-(( (ő halt meg a balesetben) Ennek tetejébe még ma összevesztem a Nagynénikémmel, jól belémtaposott. Itt már a kiborulás határán álltam. Este pedig az egyik legjobb lánybarát közölte, hogy áttétes rákja van, lehet, hogy nincs sok ideje hátra. Ez már nagyon sok volt, felszakadt minden fájdalom, kiborultam, de úgy, ahogy már rég nem:/ Alig tudtam lehiggadni, a végén már lázat kellett mérnem, 40 fokot mértem. Még mindig fáj a fejem, szemem, pedig ennek már legalább 2 órája. Még mindig nyugtalan vagyok, nem tudok aludni. Már napok óta álmatlan vagyok megint. Mindig, mikor nehéz napjaim voltak, chateltem a lánybaráttal, aki most beteg lett. Most még Ő sincs, hogy beszélgessünk. Nagyon magányosnak érzem magam:/ Már felőröl ez az agyalás.
Csak normális válaszokat legyetek szívesek írni, nincs kedvem a beszólásokhoz!
20/f
Köszönöm, 2. válaszadó!
Persze, kétség kívül szeretnék a támasza lenni, meg is írtam Neki, hogy továbbra is itt vagyok, számíthat rám! Most még hagyom egy kicsit, mert hamar kilépett, miután beszéltünk, de majd holnap megkérdezem, hogy hogy' van. Eszemben sincs a saját gondjaimmal terhelni. Igazad van, az tényleg jó érzéssel tölt mindig, ha segíthetek, talán most is elterel majd. Köszönöm a válaszodat!
szívesen. ami pedig a te életedet illeti fel a fejjel, tudod: NEM ESHET ÖRÖKKÉ! :) hidd el, még sok jó és szép dolog is fog történni veled
segíts a lánynak, most nagy szüksége van rád, még ha esetleg kicsit zárkózottabb, visszahúzódóbb is lesz. valószínúleg sokkolta a hír. támogasd, h érezze, h megnyílhat neked és beszélhet arról, min megy keresztül
Köszönöm a bíztatást! Nem vagyok én mindig ilyen, csak most sok ez így és kiakadtam:/
Segítek Neki! Eddig még mindig kihúztuk egymást a gödörből, a múltkor sikerült visszarántanom a reménytelenségből, remélem, hogy most is sikerül majd tartanom Benne a lelket! Nagyon fontosak vagyunk egymásnak, úgyhogy szeretnék segíteni Neki valahogy, legalább annyival, hogy Mellette vagyok és próbálom tartani Benne a lelket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!