Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tegyek, h könnyebb legyen?

Mit tegyek, h könnyebb legyen?

Figyelt kérdés

Távkapcsolatban élünk, a barátom ma ment vissza, külföldön tanul. Valami elmondhatatlan üresség tört rám, csak lézengek, mindenről ő jut eszembe. Az elmúlt egy héten szinte sülve- főve együtt voltunk és most borzalmasan hiányzik, h itt legyen mellettem. Tudom, h az élet nem áll meg, és már egy éve ez van, h folyton el kell búcsúznunk, most mégis különösen nehezen viselem az elválást, jövőre ha minden igaz javul a helyzet, de most ez sem vigasztal. Mit tegyek h elviselhető legyen a hiánya? Valószínűleg azt mondjátok h ne hisztizzek, tegyem a dolgom, de nem tudom leírni mennyire szenvedek :(

21L

2012. jan. 2. 21:04
 1/6 anonim ***** válasza:
1 évig voltam távkapcsolatban, éltem az életemet, elfoglaltam magamat, most úgyis távol lesz, amíg távol lesz :)
2012. jan. 2. 21:10
 2/6 anonim ***** válasza:
Ha elfoglalod magad, jobb lesz. :) Takarítás, tornázás, tanulás, filmezés, olvasás...
2012. jan. 2. 21:11
 3/6 A kérdező kommentje:
köszönöm, jól esik h nem negatívan válaszoltok, mert magamban tudom h felesleges a bánkódás de mégis azt teszem. Azt hiszem holnapra jobb lesz, az első este a legnehezebb. Megérzem az illatát és sírni tudnék :(
2012. jan. 2. 21:13
 4/6 anonim ***** válasza:
Én majdnem megzakkantam a távkapcsolatban, így a végén inkább szakítottunk.
2012. jan. 2. 21:16
 5/6 anonim ***** válasza:
Mi sokszor e-maileztünk hosszúakat :D az nem drága.
2012. jan. 2. 21:16
 6/6 anonim ***** válasza:

Elhiszem, hogy hiányzik, de próbálj pozitívumokat keresni:

oda mész, ahova akarsz,

akkor, amikor akarsz,

nem kell hozzá alkalmazkodnod

tök jó várni az emailt, skypot, akármit...

És arra gondolj, hogy 20 év házasság után lesznek pillanatok (de lehet, hogy előbb is), amikor visszasírod ezt e helyzetet....:):):)

Fel a fejjel!

2012. jan. 3. 08:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!