Mit csináljak, hogy könnyebb legyen?
16 éves lány vagyok, szüleim 16 év után különváltak.
Mi sajnos elköltöztünk ezért is meg anyagi okok miatt is.
Nagyon messze vagyok a várostól, ahol eddig éltem hiányzik a suli, a barátok, a társaság, minden! Imádtam a sulit!
Magántanuló vagyok, mert nem akarok új suliba menni. Van egy kutyám, akit nagyon szeretek, de úgy ennyi. Mindenki hiányzik nekem a régi városomból, anyának nem akarok panaszkodni, mert tudom hogy neki is nehéz, de már alig bírom. Hiányzik minden! Mit tegyek????
Anyámnak azért is nem akarom mondani, mert van 2 tesóm azzal is van elég baj, meg tudom hogy neki is nehéz ez az új helyzet.
Köszönöm a válaszokat!
300 km-re költöztünk, nem szeretnék új suliba menni, mert a régit szeretem, pont hogy megszerettem a közösséget, jól érzem magam és pont ilyenkor mentünk el. :(
Azt hiszem bele is szerettem valakibe(akibe nem lett volna szabad), de ezt anyának nem mondtam, és így még rosszabb, hogy ő is hiányzik. Egyszerűen megőrülök! Imádom az osztályomat ott van az összes barátom :'(
Nem mehetnél vissza a régi sulidba úgy, hogy kollégiumban laknál? Ez jó megoldás lenne a problémádra.
Anyukádnak mindenképpen modn el, hogy mit érzel, mert ki kell beszélned magadból. Persze, ne minden nap, minden órába. De beszélgessetek egymással!!!
Köszi a válaszokat!
Azért nem szeretnék anyával erről beszélni, addig ameddig nem költöztünk el, szinte minden nap sírtam és csak panaszkodtam neki, de tudom hogy nem kéne, mert neki még rosszabb.
Nem, nem lehetek kollégista, mert ugye abba a városba van apám is, és ő nem engedné, és én meg nem fogok vele meg a csajával összeköltözni. Mamámékkal meg nem vagyunk túl jóba.
Sajnálom, hogy abba a suliba nem mehetsz vissza, de megértem, hogy nem akarsz pótmamit az apád új csajának személyében.
Szerintem is menned kéne suliba, mert akkor nem lennél egyedül. Ilyen korban már nem néznek ki, nem közösítenek ki az osztályból azért mert új vagy. Legalábbis mi a gimiben nem hagytuk hogy egyedül legyen az új tanuló. Biztosan találsz magadnak itt is barátokat, haverokat, és hidd el, jó pasik a föld minen sarkán vannak -- kár hogy a föld gömbölyű! :)
Kitartás és MENJ KÖZÖSSÉGBE!!!!!!!!!!!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!