Elvesztettem az öcsém, nem bírom feldoldozni, hogyan tudnám hogy könnyebb legyen?
Sajnálom.
Nem lesz könnyű, és sokáig fog tartani, de az idő mindent megold, csak lessan.Sajnos.
Elfelejteni sosem fogod, de a fájdalmad enyhülni fog.
Semmi okosat nem tudok írni, neharagudj.
Fel a fejjel.
Idő,enyhül a fájdalom és megtanulsz nélküle élni,de örökké a szívedben lesz,és egy iszonyat nagy űrt fogsz érezni...
Részvétem:-(
Baleset vagy betegség?
Anonim oldal,ha kőnnyít a lelkeden ird ki az érzéseidet,gondolataidat...
Igen az idő tényleg nem old meg semmit :/
Nekem a legjobb barátom(patkányom) halt meg majdnem egy éve és még mindig belehalok a fájdalomba. A szerelem pedig 2 évig emésztett. És nem lett volna vége a fájdalomnak, ha nem jöttünk volna újra össze. Tudom milyen szenvedni.
Bár az öcséd sokkal nagyobb veszteség számodra. A legjobb az ha beszélsz róla. Barátod/barátnődnek, sulipszichológusnak, anyukádnak/apukádnak, vagy pszichológusnak. Hisz ők azért vannak hogy segítsenek. Semmiképpen se próbáld magadba fojtani. Én nem kértem senki segítségét és már majdnem a depresszióig jutottam. Remélem boldogulsz majd, ha gondolod írhatsz privátban is, hátha tudok valamiben segíteni. Részvétem.:/
15/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!