Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, hogy könnyebb legyen a várakozás? (Bővebben lent! )
Már nagyon várom, hogy a párom megkérje a kezemet. Nagyon sokat beszélgettünk róla, tudja hogy mit szeretnék. Tudom, hogy meg is fogja kérni a kezem. De én nem szeretném, hogy ha pl. csak egy év múlva kérné meg. Nekem fontos lenne, ha az ujjunkon hordanánk szerelmünk jelét. Imádom őt, és ő a legfontosabb.
Megelőzve néhány választ leirom, hogy igen esküvőt is tervezünk, és nem 3-4 év múlva, max 2 éven belül. (Még gyűjtögetünk, hogy ne arra menjen el minden pénzünk.) Tehát nem csak a semmibe várom, hogy megkérjen.
Minden kis kirándulásnál, romantikusabb esténél ez jár a fejemben. Már majdnem egy éve vágyom rá, és még semmi. És ez annyira rossz érzés.
Tudom, hogy szeret! Csak azt nem tudom, hogy ő vajon mit forgat a fejében. Azt nem kérdezhetem meg tőle, hogy "mikor kéred meg a kezem"?
A barátnőm elintézte annyival, hogy hülye vagyok. Szóval nem ilyen válaszokat várok.
7 év, 4 hónap, 12 nap :-)
Én 24 éves vagyok, ő 25. Napra pontosan egy évvel idősebb.
Köszönöm a pontos információt. :)
Nos, a mi helyzetünket tudom leírni. Mi tíz éve vagyunk együtt, ebből hat éve jegyesek. Mondjuk mi nem is terveztünk többet, a jegyességet is inkább azért, hogy ne szóljon meg a család. Mert ugye sokkal másképp hangzik, hogy "a lányom vőlegénye", mint a "lányom barátja/élettársa". Ennyi kompromisszumra még én is hajlandó voltam. :)
Ami a ti eseteteket illeti: azt írod, hogy max. 2 éven belül esküvőt terveztek. Ez azt jelenti, hogy egy éven belül csak eljegyez, nem? :) Te tudod, hogy milyen kapcsolat van köztetek, de egy játékosabb pillanatban akár meg is kérdezheted tőle, hogy "na és mikor kívánja uraságod megkérni a kezem?", vagy valami hasonló. Ha nagyon nem akarod ezt megkérdezni tőle, akkor bizony ki kell várni...
28/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!