Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Többedik gyermek, hosszabb...

Többedik gyermek, hosszabb várakozás? Mennyi az esélye annak, hogy valaki a 3. babát is túlhordja valamennyit?

Figyelt kérdés
Esetemben:40+3 hét,41+0 hét. A harmadikat- ha nem jön közbe semmi,túlhordhatom? (persze,erre minden esély megvan,na de törvényszerű,hogy túl is hordjam?)
2011. júl. 13. 09:41
 1/7 anonim ***** válasza:

Egyikk barátnőm első fiát 3 héttel korábban, a 2. babát 2 héttel korábban, a 3. babát 1 héttel korábban szülte, mint ki volt írva....

Másik barátnőm mind a 3 babát a kiírt időpontban szülte.

Dokim szerint a többedik babáknál gyakoribb a túlhordás. De sztem semmi sem "törvényszerű".

2011. júl. 13. 09:44
 2/7 anonim ***** válasza:
Én elsőt 40+6 hétre szültem,másodikkal ma lettem 41 hetes. Kérdésedre válaszolva ctg vizsgálaton összefutottam egy 5.babáját váró nővel,aki most az ötödikkel is túl van a 40.héten!!! Csak néztem!
2011. júl. 13. 10:04
 3/7 anonim ***** válasza:
A 2. gyerekem túlhordtam,burokrepesztéssel kellett indítani.Harmadszorra ikreim lettek,őket a 40. héten indították,szintén burokrepesztéssel.A méhszáj nyitva volt,de a doki mondta,h a szokásosnál erősebb volt a magzatburok.Úgyh ha valaki ilyent "növeszt":)),az akárhány gyerekét túl tudja hordani.:)
2011. júl. 13. 10:43
 4/7 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen az eddig érkezett válaszokat!

A másodikkal nekem is repeszteni kellett a burkot,mert bár már teljesen nyitva voltam,de valahogy a gyermek burokban "akart" születni. :D

2011. júl. 13. 10:57
 5/7 anonim ***** válasza:

Nekem a harmadik napra pontosan reggel érkezett fél óra alatt.Hihetetlenül gyorsan,pedig elég nagy volt.

A negyedik gyermekem viszont már indított volt.

2011. júl. 13. 21:11
 6/7 anonim ***** válasza:
Az első kettőt 4-4 nappal hordtam túl. Ezek után tartottam én is tőle, hogy harmadjára is ez lesz. A 4-es szám bejött, viszont fordítva. 4 nappal hamarabb érkezett a pici lányom.
2011. júl. 19. 14:19
 7/7 anonim ***** válasza:
Én egyiket sem hordtam ugyan túl, de talán annyit tudok segíteni, hogy a szülésznőm azzal riogatott a nőgyógyászommal együtt, hogy a harmadik babák mindig korábban jönnek. Nos ő is a kiírt napra jött, akárcsak a testvérei.
2011. júl. 19. 15:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!