Sovány anyukák! Szülés után mégsoványabbak lettek? Vagy sikerült megtartani valamennyit?
Figyelt kérdés
Sosem hiztam semmitöl.Lehet hogy a szülést követöen atrendezödik a szervezet annyira hogy pont hizhatnék egy kicsit.Vagy 2-3kilót megtudok tartani.örülnék neki.2009. okt. 30. 14:11
1/9 anonim válasza:
Az anyukám 46 kiló volt 7 hónapos terhesen, annyira vékonyka volt. Szült 3 gyereket és most dundi, pedig nagyon pörgős. Szóval lehetséges :)
2/9 anonim válasza:
Én 54 kg-al lettem terhes, 174 cm vagyok. Most 15 hós a fiam, és 50 kg vagyok:(
De lehet, h fel tudsz szedni pár kg-ot, nekem nem sikerült.
3/9 anonim válasza:
Szia,én 47-tel lettem terhes,sosem tudtam hízni semmitől,de tényleg....67-tel mentem szülni,most 53 vagyok és nagyon örülök h maradt rajtam:)nem is akarok ebből leadni
4/9 A kérdező kommentje:
Jujj de klassz neked én is valahogy igy képzelném el magam.pussz4-5 kilóval..:)Olyan ilyesztö ahogy írják az anyukák hogy egyböl eltünt minden kiló mire hazaértek vagy még tóbb is:S Köszönöm a válaszokat..
23 hetes
2009. okt. 30. 14:50
5/9 anonim válasza:
Én soványabb lettem kb 5 kilóval,sajnos.
6/9 anonim válasza:
Szia! Én kb ugyanannyi voltam, mint előtte. Amikor kijöttem a szülőszobából, szinte el is tűnt a hasam, amikor beértem a kórterembe, mindeni kérdezte, hogy tényleg most szültem. A kórházból a régi ruháimban jöttem haza. (bár a terhességem alatt csak 5kg híztam) De azóta talán 1-2 kg-t sikerült felszednem a szoptatás alatt.
7/9 anonim válasza:
14.32-es vagyok, én 14 kg-ot szedtem fel, és nem tudtam a saját ruháimban lenni, fél éves volt a gyerek, mikor végre le tudtam tenni a terhesfarmert! Mióta nem szoptatok, eltűnt minden:(
8/9 anonim válasza:
46 kg voltam (161 cm), 58-cal mentem szülni, egy hónapja még 49 voltam, most 5 hónapos a kisfiam. Úgy veszem észre hogy csak a pocakomon maradt. :( De már az is olvad sajnos. :((
9/9 anonim válasza:
Nekem egy éves a lányom, mostanra sikerült visszaszednem, és újra 55 kiló vagyok. De voltam sajnos 49 is:( De szerintem egészséges, bőséges kajákkal lehet hízni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!