Ha orvost fogadtam a szüléshez, akkor a szülésznőnek is kell adnom valamennyit? Ha igen, mennyit?
Én fogadtam orvost, de szülésznőt nem. Viszont nagyon rendes volt, így kapott 10e-t. Szerintem szülés után döntsd el, hogy mennyit érdemel.
Minden jót!
Miért illik, miért kell, miért minimum!!!
Ha megteheted akkor adj, de nem kell és nem illik és nincs minimum!!!
Inkább költsd a babára elég kiadása van ilyenkor a szülőknek főleg első babánál!!!
"KELL" "ILLIK" MINIMUM ÖSSZEG"
Úristen! Ezért tartunk itt, ahol..... Kissé elkapatjátok az egészségügyi dolgozókat, nem? Vagy a postásnak is odaadjátok a kis GYES felét? :P
Ha valaki meg van elégedve az elvégzett munkával és megteheti, adjon borravalót vagy hálapénzt, annyit, amennyit érez, amennyi nem megterhelő. De ne legyen már kötelező! Nevetséges. Nem kötelező.
Tehát kedves kérdező, ha megteheted, és úgy érzed, hogy nagyon aranyos, kedves, rendes volt a szülésznő, és hálás vagy neki, hogy éppen ő volt ott és nem más, adj neki, amennyit gondolsz, vagy egy bonbont. De nem KELL adnod azért, mert az orvosnak fizetsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!