Mennyit adnátok így az orvosnak, szülésznőnek?
Figyelt kérdés
fél 4 re mentünk be a kórházba, olyan 5 fele jött be a szülésznő, fél 6 fele az orvos és 7-re megszültem. Így is a gondozás 10Xes díját adnátok?
2. gyerekünket szültük náluk...annó 60-40 ezret kaptak (60 az orvos, 40 a szülésznő)Akkor is hamar, minden komplikáció nélkül szültem, mint most.
1 uh 8000 ft volt náluk....
Ti mennyit adnátok?
Írjátok ki légyszi külön is h az orvosnak, meg a szülésznőnek mennyit adnátok.
Köszönöm!
2011. aug. 22. 09:43
1/5 A kérdező kommentje:
és még annyi h korrekt ha a 6 hetes kontrollon adom oda nekik a pénzt igaz?
2011. aug. 22. 09:44
2/5 anonim válasza:
Max. 40-en a dokinak és 20 a szülésznőnek!
3/5 anonim válasza:
nálunk a szülésznők 20000 kérnek a dokinak meg amennyit gondolnak ,és nálunk a varratszedésen szokták odadni a pénzt az orvosnak
4/5 anonim válasza:
varratszedéskor
doki 50 szülésznő 20
bár az én dokim most sérült le, 1 hetem van szülésig így a doki is lehet csak 30 körül kap
5/5 anonim válasza:
Doki 40ezer,szülésznő 20ezer.Szerintem ez korrekt:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!