Mindenképp utána. Nekem fogadott dokim volt, neki 70-et adtam. a szülésznőnek 30-at.
2010. szept. 16. 13:13
2/16 anonim válasza:
Igen, nagyjából most ennyi...
Én 10 éve szültem, akkor még nem kellett szülésznőt fogadni, de mostanság már az is.. Mennyi pénz is kell egy gyerekvállaláshoz? Százezrek!!!! Nem semmi...
2010. szept. 16. 13:29
3/16 anonim válasza:
szia
én a proli réte3gből vagyok, igy 30-at adtam, több nem tellett a dokinak. tény hogy sosem értem el magánrendelésen kivül, ha kellett valami vizsgálat sosem volt a kórházban, nem voltam megelégedve vele.
volt szülésznőm aki a császáron volt bent, korazsülésem volt, tehát nem intézett nst-t meg ilyeneket, de nagyon meg voltunk vele elégedve, ő készitett fel a műtétre és bejött az örzőbe is aztán, neki adtunk 15-öt.
de hallottam hogy 50-100között adnak a dokiknak. nekünk ennyi tellett.
2010. szept. 16. 13:40
4/16 anonim válasza:
a doki 80at kért, a szülésznő 30at kapott.
Így utólag a szülésznőét abszolút helyén valónak éreztem,a doki igazából nem sokat tett.
2010. szept. 16. 14:07
5/16 anonim válasza:
Ez sok mindentől függ.Hol laksz,mennyit engedhetsz meg magadnak,a dokinak van-e fix tarifája, stb.Azt mondják,általában a magánrendelés alkalmankénti összegének a 10x-ét.Mondjuk ez az én dokimnál 140 ezer lett volna,ezért én konkrétan rákérdeztem,hogy mennyiért vállalja.Neki 70 ezer a tarifája.A kórházban,ahol szültem(Szt.István Bp.)a fogadott szülésznő tarifája 30 ezer.Utólag én is azt mondom,hogy a szülésznő bőven megérdemelte,a doki nem(a kitolásra ért oda,és a gátvédelemnek köszönhetően még varrnia sem kellett,így kb.30 percért kapott 70 ezret).
2010. szept. 16. 14:24
6/16 A kérdező kommentje:
Kemény....köszönöm szépen!
2010. szept. 16. 14:38
7/16 anonim válasza:
Kedves utolsó! Ki volt a szülésznőd a Szent Istvánba?
2010. szept. 16. 15:04
8/16 anonim válasza:
Jahh bocsi offolok:)!
2010. szept. 16. 15:04
9/16 anonim válasza:
A Hajdú Barbi.MAXIMÁLISAN elégedett voltam,és a 3.babámat is Nála szeretném szülni(viszont lehet,hogy dokit nem fogok fogadni).Végig CSAK a Barbi vizsgált,Ő repesztett burkot,adta a homeós bogyókat,a gátvédelmet is Ő végezte, diktálta,hogyan nyomjak,és a végén a babát is Ő(és persze a férjem) vitte fürdetni és öltöztetni.2in1(számomra doki+szülésznő egy személyben).Profi.
2010. szept. 16. 16:22
10/16 poci-maci válasza:
Én sztk alapon járok most dokihoz tehát nem magán paciens vagyok és rákérdeztem tőle hogy mennyiért császározna meg (nem vásárolni akarom a császárt de egészségileg nem tudnám megszűlni a babát rendesen mint hogy az első is az volt)
nekem konkrétan megmondta 120-150E között de a minimum az 100E!
hát innentől kezdve azt beszéltük meg hogy ez a gyerkőc sem fog fizetős dokinál születni minthogy az első sem!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!