Mit tegyek? Nagyon féltem! (? )
Az egyik legjobb barátnőm pár hete elkezdett füvezni.Volt hogy suliban szívott be..Barátnőmmel kiakadtunk..De okéjó,ezt még elfogadtuk..biztos csak a kíváncsiság miatt kipróbálta,és ennyi.
Aztán nem rég voltunk egy buliban..Mindenki józan volt,csak ő nem. Hajtotta a piákat lefelé,egy sör után már k.o. volt. Már ordibált velünk hogy adjunk neki piát,sőt még majdnem meg ütött,annyira kikelt magából.Majd aztán megint mondta hogy újabb fű adagot akar venni.
Aztán tegnap kiderült,hogy nyugtatózza magát,hát én azt hittem,hogy,csak álmodok.Kérdeztük,hogy miért csinálja,mert mondta,hogy pénteken beszedett 3 Andaxint,a legerősebből.A válasza a miért-re az volt,hogy csak rossz kedve volt. Aztán ma reggel,suli előtt beszedett egyet,majd a suliban is mégegyet.Teljesen kiütötte,szinte lebegett..
Nem tudom mit tegyek,barátnőmmel beszéltük,hogy muszáj szólnunk az anyjának,mert ez nem állapot.Csak annyira sajnálom..nem is őt,hanem az anyját,hogy mit szólna hozzá..Meg az anyukáját is nagyon szeretem,mintha a 2.anyám lenne,nem tudnám elmondani a szemébe,hogy mi lett a lányával.A barátnőm meg tudom,hogy rám se nézne utána,de csak jót akarok neki.Mert ha ezt így folytatná,akkor még szerintem kórházba is kerülne.
Arra gondoltam,hogy ma megbeszélem anyuval,és majd ő elmondja az anyjának..Szerintetek mit tegyek?Ti mit csinálnátok a helyemben?
13 éve legjobb barátnőm..mindig ő volt az okosabb,a sztár,őt mindenki szerette,a legnagyszájúbb volt,talpraesett..erre ennyi..közel van ahhoz,hogy tönkretegye az életét... :((
És a segítségemre,meg a ˝prédikációmra˝ sem kíváncsi..:((
Az az érdekes, hogy az osztályfőnökötök még nem szólt a lányka szüleinek. Milyen pedagógus az ilyen??? Helyből elvenném annak az idiótának a diplomáját.
AMúgy: mindenképp szólj a kislány anyjának.
Beszéld meg Anyukáddal, ő ismeri a lányt, Anyukáját is.
Tényleg nagy a baj. Nem gond, ha megsértődik a barátnőd.Nincs olyan helyzetben, hogy reálisan gondolkodjon.Mielőbb beszélj Anyukáddal !
Csatlakozom az előttem szólókhoz. Édesanyáddal tanácskozd meg a dolgot, aztán majd a felnőttek egymás közt elintézik amit kell.
Feltétlenül lépned kell, mert a b.nőd teljesen tönkreteszi így magát.
Ha most meg is fog sértődni rád, később hálás lesz érte, hogy nem hagytad elsüllyedni a mocsárban.
Nagyon rendes vagy, hogy ennyire szivén viseled a b.nőd gondját.
Minden jót!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!