Apám alkoholista, aggresszív és féltem a kutyámat meg a cicámat. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Képes lenne őket bántani. :(2012. jún. 8. 18:43
1/9 anonim válasza:
Édesanyáddal probáltál már erről beszélni? ő nem tud apádra hatni?
2/9 A kérdező kommentje:
Anya nem félti az állataimat. És nem, nem tud rá hatni. Senki nem tud rá hatni.
2012. jún. 8. 18:50
3/9 anonim válasza:
nem tudsz valakitől segítséget kérni? pl: tanárok, barátok, iskolátokban nincs szociálpedagógus? jobb ha minnél hamarabb kérsz segítséget mielőtt nem csak az álataidnak, hanem nektek is bajotok esik.
4/9 anonim válasza:
Ha titeket is bántalmaz akkor csak a rendőrség marad...
5/9 A kérdező kommentje:
Nem bánt fizikailag minket. A tanárok azok lesz_rják, hogy mi van a diákokkal iskolán kívül. Szoc. pedagógus nincs. Rendőrök azt mondták, hogy nem tudnak vele mit kezdeni. :( Én meg nagyon félek.
2012. jún. 8. 19:33
6/9 anonim válasza:
Mennyi idős vagy? Nagyszülők nincsenek, akik segítenének neked valahogy? Édesanyád miért nem félti az állatokat? Nézd, ha valaki bántalmaz egy védtelen állatot, az képes ugyanezt megtenni emberrel is...
7/9 anonim válasza:
Nem túl jó megoldás,de ha mást nem, akkor az állatokat zárd be a szobádba(vagy legalább csukd rájuk az ajtót) míg haza nem érsz..kaja,víz,alom berakása mellett elviselhető, aztán kutyát sétáltatod miután hazaértél.
8/9 A kérdező kommentje:
Anya nem aggódik semmi miatt. A helyében már rég kivágtam volna a fenébe ezt az embert, de ő nem tesz semmit...
Most néztem végig, ahogy fél órán keresztül hány a kertben. Utálom, nem hittem, hogy valaha az apámra mondom azt, hogy bárcsak még ma éjjel meghalna. A legundorítóbb, legszemetebb és legvisszataszítóbb ember a világon. 16 évesen a saját kezemmel meg tudnám ölni...
2012. jún. 10. 19:41
9/9 anonim válasza:
Hasonló a helyzetem, csak nekem nincsen apám, és anyám az alkoholista. Igazából ennyi idősen nemigen tudsz mit tenni. Ha valósnak látod annak lehetőségét, hogy apád bántsa az állataidat, szerintem keress nekik másik gazdit. Mellesleg nekem is van egy cicám, én odaadtam egy barátnőmnek, aki megígérte, hogy vigyáz rá, míg nem lesz saját állandó keresetem, hogy elköltözhessem anyámtól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!