Mi a véleményetek egy olyan fiatal lányról (20-21 éves), aki bánatában egyből az alkoholhoz fordul?
Szakemberre lenne szüksége. Egy-egy komoly lelki tragédia (szeretett személy elvesztése szakítás vagy halál útján például) szinte minden embernél előhoz egy pár napos "alkesz" ént, viszont ez nem rögzül állandó cselekvésként.
Ha ő apróbb dolgok miatt is az alkoholba menekül és nem csak nagyon ritkán, kiugróan fájdalmas dolgok miatt, akkor még idejekorán segíteni kellene neki, máskülönben 10-15 év múlva a mája végez vele.
09:25 Nem Halak. Az sokat számítana?
Félünk ha felhoznák neki az elvonó témáját, akkor inkább kárt tenne magában
Nekem is volt egy "alkesz" korszakom, igaz, én egyedül, magamban csináltam, így megsérteni sem tudtam vele senkit.
Mondjuk én nem pár beszólás miatt csináltam ezt, de a lényeg ugyanaz.
Ritka rossz egy kemény másnaposság, úgy ráadásul, hogy semmi nem változott. Minden marad a régi szrban, csak még rosszul is érzi magát.
Sajnos sok esetben csak dacot vált ki az "áldozatból", ha segíteni próbálsz. Magának kell döntenie, felépülnie, kezelnie a problémáit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!