Üdv.! Sajnos "gépszíjas alkoholista vagyok, és ezzel kapcsolatban tudnátok segíteni? Folyt.
43F vagyok,Bp.-en élek.Az hosszú történet,hogy mitől alakult ki.Le kellett szoknom a folyamatos ivásról 98 körül.Azóta sokszor előfordult már visszaesés,volt,amikor pár nap,de volt 2-3 hét szinte tök részegen.Max 1.5 év szünet volt,de volt mikor csak 1-2 hónap.7 hónapja van egy nagyon jó párkapcsolatom az első Barátnőmmel jöttünk össze 25 év után,nagyon vonzódunk egymáshoz.2 alkalommal történt meg az a gépszíj dolog,csak 2-3 napos volt,de nagyon megbántottam az ilyenkor bunkó dumámmal.Amúgy nekem is nagyon rossz az abbahagyás,még így,3 napos menet után is,pszichiés fájdalmat,félelmet kimerülést érzek.Megígértem neki,és magamnak is,hogy foglakozni fogok ennek gyógyításával,mert nem akarom Őt elveszíteni emiatt.
Aki érti ezt a dolgot,az tudja,hogy valamiért néha így alakul a dolog,és nem azért,mert laza vagyok,és sz.rok rá.
Szeretném ha tudna Valaki segíteni abban,hogy mit tegyek.Állítólag van valami bőr alá bevarrt kütyü,amitől rögtön kihánynám az alkoholtartalmú italt?Vagy nem ismertek egy jó Pszichomókust akivel el tudnék beszélgetni az ügyben?Amúgy is kellene tanács más miatt is,mert ennek oka van,hogy beindulhat az ékszíj.
Több hónapos pszichiátriai terápiát (nem makacsságból) de szinte teljesen kizárnám,mert Van állandó m.helyem,és másodom is,rengeteg munkával,amiket nem mondhatok le.Egyébként nem szeretném,ha azt gondolnátok,hogy valami csöves piás vagyok.Van mindenem,jogsi,kocsi,ház,nem fullos,de egész jó,a Barátnőmnek is fixállás,szép tiszta lakás,kis pénz is mindig van itthon.Én a 19 éves Fiamat egyedül neveltem 6 éves kora óta.
Lényeg a lényeg,mi lenne a megoldás,hogy ne menjek bele a gépszíjba?Akaraterőm néha elfogy sajnos.Hiába mondom most azt,hogy tuti kibírom,ez megy 14 éve.És ha mégegyszer megtörténik,elvesztem a Páromat,és dőlhet borulhat minden,melók,kapcsolatok,stb...
Köszi az esetleges válaszokat!
Ez leginkább agyban dől el. Tudod, hogy nem jó, amit csinálsz.
Nem kell ide bőr alá kütyü.
Nem akarod elveszíteni a barátnődet, a munkádat, ott van a fiad is. Vagy annyira erős, hogy nemet tudsz mondani az italra. Tudod, hogy nem old meg semmit, ha folyton részeg vagy.
Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!