Az jelent valamit, ha párom 2 év után sem teszi ki facebookjára, hogy kapcsolatban van?
Nem tinédzserek vagyunk (20-25korosztály)
Azzal indokolja, hogy ez az ő magánügye és nem tartozik az összes facebook ismerősére, továbbá akik fontosak számára(számunkra) azok úgyis tudják, hogy milyen boldogok vagyunk együtt.
Tényleg jól megvagyunk, szeretjük egymást. De engem mégis zavar, hogy a sok nő ismerőse, akik képesek az összes képét lájkolni, kommentelni az összes kiírását. Nem látják, hogy kapcsolatban van.
Erre pedig annyit reagál, ők nem számítanak. És ha rákérdeznek, megmondja nekik.
Én csinálok problémát ebből, vagy téged is zavarna?!
Mintha csak én írtam volna a kérdést,csak mi négy éve vagyunk együtt...
És engem is zavar,még akkor is ha tudom hogy nem kéne,hogy zavarjon.
Mar megint itt tartunk: Fas..zbuk.
Ha valakinek minden maganugye, akkor mi a frasznak hoz letre ilyen oldalakon profilt?
Magasrol leejtem, hogy mit ir ki parom a fasbukra
Most feltekeny vagy nehany lajkra?
Ez mar megint olyan gyerekes.
szerintem meg mindenkinek a magánügye, h mit tesz ki fbra. én pl egy kitalált névvel vagyok fenn, aki ismer, az úgyis tudja ki vagyok, a munkáltatómnak és ismeretlen embereknek pedig nincs köze hozzám.
a családi állapotunk rejtve van, viszont elég sok a közös kép, ebből azért leszűrhető, h milyen viszonyban állunk egymással.
ismeretlenek nem nézhetik meg még a képeimet sem, és bejelölni is csak az tud, aki valamelyik ismerősömön keresztül ismer.
ha vannak kint közös képek rólatok, akkor sztem a nőismerősöknek is leesik, h mi a dörgés. egyébként felőlem az lájkolja a párom dolgait, aki akarja, ennek semmi jelentősége nincs. tudod, az a gyanús, ami nem gyanús. ha valaki komolyan akar tőle valamit, az nem fogja kimondani ilyen nyíltan. már ha van egy kis esze.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!