Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Az jelent valamit, ha párom 2...

Az jelent valamit, ha párom 2 év után sem teszi ki facebookjára, hogy kapcsolatban van?

Figyelt kérdés

Nem tinédzserek vagyunk (20-25korosztály)

Azzal indokolja, hogy ez az ő magánügye és nem tartozik az összes facebook ismerősére, továbbá akik fontosak számára(számunkra) azok úgyis tudják, hogy milyen boldogok vagyunk együtt.

Tényleg jól megvagyunk, szeretjük egymást. De engem mégis zavar, hogy a sok nő ismerőse, akik képesek az összes képét lájkolni, kommentelni az összes kiírását. Nem látják, hogy kapcsolatban van.

Erre pedig annyit reagál, ők nem számítanak. És ha rákérdeznek, megmondja nekik.

Én csinálok problémát ebből, vagy téged is zavarna?!

2012. máj. 17. 22:56
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
46%
Nekem sem fontos,hogy kitegyem faßbukra,hogy kapcsolatban.Már csak azért sem,mert utálom a fabukot és az összes sz@r közösségi oldalt baßßameg.
2012. máj. 18. 10:29
 22/29 anonim ***** válasza:

Nekem még az iwiw időben ki volt téve 1 szerencsétlen fénykép az exszemről, belépett az enyémbe és leszedte. Emellett sose jeleztette ki a "kapcsolatban" címkét és egy képet nem tett ki rólunk. Ez persze még az én tini éveim alatt volt, de sajnos kiderült, hogy nem véletlenül zavart ez a dolog. Az utolsó hónapokban 100% hogy végig csalt, és szerintem az utolsó előtti évben is volt egy ribi :(

De azóta már réges-rég szakítottunk és megtaláltam az igazit is :) szóval happy end :)

2012. máj. 18. 10:53
 23/29 anonim ***** válasza:
38%
én meg azt gondolom, hogy szerintem elég gáz, ha két év után egy nem tinédzser ott tart, hogy a fészbuk-ra mi van kitéve???? régen nem volt, akkor is megvoltak az emberek, akkor mi van? na bumm, az én párom fent sincs fészbukon ...
2012. máj. 18. 14:08
 24/29 anonim ***** válasza:
Nekem azért rosszul esne. Mi kb. 3 hónap után tettük ki egyszerre. Azért nem hamarabb, mert nem akartuk, hogy az ismerőseink a Facebookról tudják meg, hogy mi együtt vagyunk. Eljártunk szórakozni a barátainkkal, ahol láthatott mindenki minket nyilvánosan, és megállapíthatták, hogy mi együtt vagyunk. Később aztán kiraktuk, mert valahogy természetes volt, hogy jelezzük az embereknek, hogy mi mostantól összetartozunk. Meg nekem rengeteg idegen pasi írt levelet, hogy ismerkedni szeretne, pedig az adatlapom nem volt nyilvános és csak a profilképemet láthatták, és mégis írkáltak. A "kapcsolatban" adatom szintén nyilvános lett, és el is maradtak a későbbiekben ezek az ismerkedős levelek. Jó volt megszabadulni tőlük.
2012. máj. 18. 14:14
 25/29 anonim ***** válasza:
az én barátom se írja ki. Nem azért használja, hogy éjjel-nappal azt figyelje ki van kapcsolatban és ki nem és szerinte mások sem azt nézik...
2012. máj. 18. 14:59
 26/29 anonim ***** válasza:
sokan amúgy kiteszik 3 hét után is, hogy kapcsolatban. Aztán pár hét múlva meggondolják magukat és mindenki rajtuk röhög :D
2012. máj. 18. 15:00
 27/29 anonim ***** válasza:
46%

Semmit sem jelent.

Mi 5 éve vagyunk együtt és nincs kitéve,hogy "kapcsolatban xy-al"Phu,most akkor biztosan nem szeretem Őt eléggé vagy csalom fűvel-fával, ugye?!Elég szomorú,hogy ennyien a Facebookon élik az életüket,meg like-ok száma alapján sértődnek meg.Most pedig le lehet pontozni.

22,N

2012. máj. 18. 17:11
 28/29 anonim ***** válasza:
egyet mondok! soha ne vesszetek olyanon össze, hogy facebook.
2012. máj. 19. 11:12
 29/29 anonim ***** válasza:

Látom a sok Facebook függő megtalálta a válaszom! :D

Remélem most boldogabbak vagytok,ha már más öröm nem adatik meg...További szép napot! ;)

2012. máj. 19. 11:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!