Hosszú kapcsolatban miért híznak el a párok nagy része?
szülés, kevesebb idő a sportra, magukra.
Kevés pénz... rossz minőségű kaják.
Az asszony főztjének nem lehet ellenállni.
Betegségek.
Stb.
Túl jól főzök,hobbimnak is mondható hogy új ételeket próbálok ki (sok finom sütiti is),és én is imádom a finom ételeket,párom is.
Próbálunk sportolni,de munka után már örülönk ha van erőnk.
Szerencsére még csak pár kilóval vagyunk plusszba 5 év alatt:)
ezt már én is megfigyeltem:) szerintem sokan azt gondolják, hogy na most már nem kell annyira tetszeni senkinek, mert biztonságban érzik magukat a kapcsolatban. ezenkívül sokan igénytelenebbek is lesznek: pl. nők elhanyagolják a szőrtelenítést.
bár rám ez abszolút nem igaz, én 3 kiloval kevesebb vagyok most, mint amikor összejöttünk 5 éve és sokkal jobban figyelek magamra, sportolok stb. szóval azért nem lehet általánosítani.
sokan nem adnak magukra.én 45 vagyok,de 3 gyerek után is a 18 éves koromban hordott farmerben vagyok otthon. a férjem is erős izmos,ma is.
de ez napi futást, másnaponta úszást jelent, nála konditerem. télen síelés, nyáron bicikli, vitorlázás.
És egészségesétkezés. Szeretünk jókat enni, barátokkal, de utána 2 nap saláta hússal.
Tehát akinek igénye van arra, hogy jól nézzen ki annak tennie is kell érte
Sokan valóban azért, mert már megtalálták a párjukat, aki (most közhely következik:) "A belsőt szereti, neki vékonyan és dagin is tetszik a párjuk".
Hát ezért kezdenek kevésbé figyelni magukra a nők és férfiak egy része. Meg hát azt az időt amit azelőtt a sportra szántak, már közös programra vagy háztartásra szánják, valamint sok közös vacsi, kajálás, pizzarendelés van, amit ugye diéta mellett nem lehet....de a leggyakoribb indok szerintem mégis az első mondatom.
Biztonság. Megvan a nagy ő, már tovább nem kell hódítani.
Aztán ott van a fogamzásgátló is, a sport hiánya, a kaják, a stressz, a gyerek, idősödés. Milliónyi oka van.
"Az emberek gyengék, mert egy idő után beleszarnak az életbe. Már megvan a csaj már megvan a csávó, és akkor már lehet úgy kinézni mint egy rakás szar." ( [link]
Nagyon sok igazság van ezzel kapcsolatban a blogon.
Az a lifetiltes blog csak egy frusztrált kisember fröcsögése nőkről, "élet nagy dolgairól", és egy eléggé elcseszett fogyókúrás módzserről, sekélyes gondolatok gyűjtőhelye...
Mi párommal együtt járunk esti kocogásra, rengeteget sétálunk, ő focizik, floorballozik is, mellette rengeteg zöldséget, csírát és könnyedebb főzeléket eszünk, sok vizet iszunk. Már ennyi elég ahhoz, hogy ne hízzál el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!