Hosszú kapcsolatban miért híznak el a párok nagy része?
Hehe, ez a blog tényleg egy magamutogató, "jajdemegmondóember vagyok" beképzelt csaj irománya.....
Már minden lehetséges választ leírtak előttem (én is írtam pár sorral feljebb), de a blogot elolvasva nekem is az a benyomásom, mint előttem írónak.
Azért bizonyos kor felett, napi 8-12 óra munka és gyerek mellett sok embernek nehezebb fogyni.
Ezt szüleimen is látom, szinte alig esznek, túráznak, teniszeznek, mégis megvan a pocak, toka, stb.
És az elhízás is eléggé szubjektív kategória, engem 170cm/58 kg leteheneztek simán, holott hetente 3x járok cardio edzésre.
Mi mindketten elhíztunk mikor összejöttünk. Neki plusz 10, nekem plusz 15...
Én se tudom megmagyarázni, egyszerűen jó volt együtt enni. Tél volt, nem lehetett sétálni, mindg éttermekben, pizzáokban vacsiztunk, iszogattunk. Aztán elkezdtem otthon is főzőcskézni, filmezéshez chipsek, elkényelmesedtünk. Aztán rájöttünk minketten, hogy enm jó ez így. Ő már leadott 10 kilót, én 9et, nekem még van hátra egy pár, de rendbe hozzuk magunkat.
Nem kell ezért lenézni senkit, nagyon könnyű elkényelmesedni egy jó kapcsolatban.
Gratulálok utolsó, biztos hosszú távra terveztek a csajoddal....előre sajnálom ha gyereket szül neked és közben elhízik...vagy lesz egy kis hasad és azt mondja: drágám nagy a hasad, viszlát... a 30-at tuti nem ütöd.
mi is 5 éve vagyunk együtt, és én is észrevettem hogy a 2. évtől elkezdtünk hízogatni, mert együtt jókat ettünk, elmentünk ide oda, nyaraltunk is, és a hétköznapokat is úgy töltöttük hogy minden percben együtt voltunk, nem az számított mi van kint hanem hogy mi van köztünk, és így sajna elfelejtettük a dolgokat hogy a szervezet hogy is működik a bevitt felesleggel, de utána elkezdtünk figyelni és megoldottuk. Eszünkbe se jutott kidobni a másikat érte mert nem azért jöttünk össze mert tetszett a farka neki meg a melleim, ez nem erről szól.
Én rengeteget tornáztam és diétáztam (kényszeresen), mikor egyedül voltam. Aztán megismertem a vőlegényemet, és egy csomó dolog megváltozott.
1. Koleszosként gyakran alig ettem, mert nem maradt az egyéb költségek mellett túl sok kajapénzem -> ő folyton hozott házi sütit, főtt ételt stb.
2. Gyakran rendeltünk együtt pizzát, ezt megfejeltük rengeteg Heroes-ozással, Wow-ozással, összebújós filmezéssel, vagyis keveset mozogtunk.
3. Hozzájuk költöztem, anyukája főztjének a koleszos múlt után nehezen tudtam ellenállni + elkezdtem én is főzni tanulni.
4. Ő mindenhogy imád engem, folyton dicsér, így elmúlt a megfelelési kényszerem, nehezebben álltam neki tornázni.
Kilóban nem sok jött rám (170cm és 59 vagyok a korábbi 57 helyett), viszont elpuhultam, éreztem, hogy rosszabb az állóképességem, és az izmok helyén inkább kis háj keletkezett (ami azért eléggé meglátszott). Szerencsére mindkettőnket zavar(t) a dolog (nem azért, mert így nem tetszünk egymásnak, de fontos a fittség), így együtt kezdtünk el újra többet mozogni. Rendszeresen erősítünk, futunk, odafigyelünk, hogy mit eszünk.
Szóval nem gáz, ha átmenetileg egy szerelmespár kicsit elkényelmesedik, csak észnél kell lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!