Az jelent valamit, ha párom 2 év után sem teszi ki facebookjára, hogy kapcsolatban van?
Nem tinédzserek vagyunk (20-25korosztály)
Azzal indokolja, hogy ez az ő magánügye és nem tartozik az összes facebook ismerősére, továbbá akik fontosak számára(számunkra) azok úgyis tudják, hogy milyen boldogok vagyunk együtt.
Tényleg jól megvagyunk, szeretjük egymást. De engem mégis zavar, hogy a sok nő ismerőse, akik képesek az összes képét lájkolni, kommentelni az összes kiírását. Nem látják, hogy kapcsolatban van.
Erre pedig annyit reagál, ők nem számítanak. És ha rákérdeznek, megmondja nekik.
Én csinálok problémát ebből, vagy téged is zavarna?!
Áltassátok csak magatokat nyugodtan, hogy nem jelent semmit, meg magányügy meg bla bla.
Ha annyira magánügy az élete, minek van facebooja? És mi olyan titkolni való azon, hogy te vagy a párja?
Hagyjuk már, kamudumák, az én haverjaim is ilyenekkel etetetik a csajaikat, közbe meg kavargatnak össze-vissza.
Mi 5 éve vagyunk együtt, és egyikőnknek sincs bejelölve a párkapcsolat.
Mit jelent, hogy ő nem teszi ki, hogy kapcsolatban van? Hogy nem foglalkozik annyit a fb-al, hogy érdekelje, mi van kint. Neki az ismerősök számítanak, akiket elérhet, ha szükséges. Szóval engem nem zavar.
Engem 2 hónap után is zavarna. Nem vállal fel, ennyi.
Legalább is nekem ez jönne le.
Volt egy exem, akivel egyszer szakítottunk, majd újra megpróbáltuk, kb. 3 hónapig működött. Nem tette ki a 3. hónapban sem, hogy megint kapcsolatban van, pedig jól esett volna. Aztán végleg szét mentünk, és rá 2 hónapra összejött egy csajjal és 1 hét után kitette, hogy kapcsolatban és pakolta fel a képeket...pedig ha valaki, Ő nem volt egy nagy érzelmes tipus.
Szóval valami tuti nem klappol ilyen esetekben.
23N
A 2 év, az csak 2 év.
Engem zavarna ha nem tenné ki, hogy kapcsolatban, nem kell úgy, hogy "kapcsolatban vele: XY" de azért lássák, hogy nem szabad préda. :)
Mi lassan 3 éve vagyunk együtt és már másnap kiraktuk, hogy kapcsolatban, bár nem névhez ktöttük akkor még.
Igen, zavarna.
Első gondolatom az volt, hogy talán csak ritkán használja, akkor még nem is nagyon érdekelne, de így más a helyzet.
Képeket meg minden egyebet megoszt, de hogy kapcsolatban él azt nem? Elég fura.
Tuti jól esik neki a többi nőci hízelgése. Írod, ha rákérdeznek, akkor megmondja, addig meg rendben van...
Ha ez annyira magánügy, akkor törölje a profilját is, mert a fotók, gondolatok, különböző tevékenységek, érzések, mind legalább annyira ű(ha nem jobban) magánügy, mint az, ha valaki egyedülálló vagy kapcsolatban van.
Én is megszólnám érte a páromat.
A férjem öt év után tette ki. Bár konkrétan ezt nem kértem, csak annyit, hogy a korábbi "elvált" (második házassága ez) jelzőt szedje le, mert jelen helyzetben félreérthető.
De amíg nem írta át, addig még a lánya se volt lányának jelölve. Egyszer nagyon ráért és kitalálta, hogy átírja ezeket, akkor tette meg, addig "titkolta" a lányát meg engem is. A "titkolózás" meg valójában sima lustaság volt.
Nekem egyébként bőven elég lett volna, ha titkosítja a családi állapotát. Az 'elvált' is csak azért kezdett zavarni, mert ismerősök kérdezgették, hogy mi baj van, válunk? Amikor őt is megkérdezték, akkor látta be, hogy tényleg félreérthető úgy.
Mielőtt megkapom, hogy ha magánügy akkor minek vagyok fent, gyorsan leírom. Csoporttársak miatt, akik sok anyagot itt kérnek, vagy küldenek át, barátok miatt, akik messze laknak és itt írnak üzeneteket. Kiírni félévente egyszer szoktam valamit kb., mert megvagyok anélkül is, hogy naponta 20 posztot lökjek ki arról, hogy milyen az idő, vagy mit ettem.
A vőlegényem sem rakta ki, hogy kapcsolatban van, vagy eljegyezve vagy bármi. Mondjuk ennek az volt az oka, hogy az exe évekkel a szakításuk után sem bírt leakadni róla és nem szerette volna ha megtalál engem is a hülyeségeivel. Most már leállt a csaj, de nem változtattunk "állapotot". Egyáltalán nem zavar, hogy nem tudja mind a nem tudom hány ismerőse, hogy márpedig ő kapcsolatban van. Akikkel szokott beszélni, azok úgyis tudják, vagy engem is ismernek. Akikkel meg évek óta nem is beszélt nem igazán érdekel, hogy mit gondolnak.
Másrészt vannak olyan "ismerőseim", akik bár túl vannak a 20-on, mégis hetente (vagy kétnaponta) váltogatják a kapcsolatban-egyedülálló-eljegyzett státuszukat, mert éppen tegnap vesztek össze egymással és a szellemileg igen fejlett egyének így torolják meg sérelmeiket. Ezek után már úgysem veszik komolyan az emberek, hogy éppen mi van kiírva családi állapotnak.
Amúgy meg azzal is meg vagyok elégedve, hogy tudom, szeretjük egymást (jövőre esküvőt tervezünk), akkor meg nekem mindegy, mások mit gondolnak. Akinek nincs jobb dolga az úgyis tud lovagolni bármin (húú nincs kapcsolatban, biztos valami gáz van a pasijával. kapcsolatban van-na ez sem fog sokáig tartani, eljegyezték-úgysem komoly, házas-túl korán házasodott, úgyis elválik).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!