Anyukámat nagyon féltem, hogy mi lesz vele szeptembertől, valami megoldást tudnátok?
Figyelt kérdés
Anyunak a munkaideje pár hete 8-tól este hétig tart,most még én elvégzem a házimunkát,ha kell hivatalba megyek elintézni a dolgokat,kertben dolgozom.De lassan kezdődik a suli,hétközben albérletben leszek,otthon meg nem lesz ki takarítson,elmosogasson,főzzön.Tesóm meló után hazajön,és nem csinál semmit,nevelőapám néha kertben van,de házimunkába nem segít,tesóm 30 éves fejjel még elrakodni sem képes,piszkos ruhái a földön vannak szétdobálva,por van mindenütt.Sajnálom anyát,mivel minden rá fog hárulni szeptembertől.2012. aug. 24. 16:22
1/9 anonim válasza:
engem arra tanítottak, hogy a férfi dolgozik, ha otthon van javítja azt amit meg kell javítani, mindig dolgozik, ha kell kint a kertben, ha kell felrakja polcot, tesód meg csak szépen szokjon rá a takarításra, ha nem akk repüljön, beszélj erről a szüleiddel
2/9 anonim válasza:
ha lesz esze pefogja a tesodat nelvelő fatert.. hanem akkor csendben elvégzi
3/9 anonim válasza:
Ha nem képes a mihaszna testvéredre meg a faterra hatni, akkor megérdemli.
4/9 A kérdező kommentje:
tesóm hazajön,és gépezik,vagy csavarog,itthon már kábé 1 éve nem csinál semmit,szobája mint a disznóól,büdös,koszos,na ő nála nem takarítok
2012. aug. 24. 16:33
5/9 anonim válasza:
Arra nincs lehetőség anyud szeptembertől kicsit nálad legyen? egy Hónap anya nélkül és az össze léhűtő a családban rájön h tenni kéne valamit.
6/9 A kérdező kommentje:
hát amit az utolsó írt,annak lenne hatása,de ahol én fogok lakni,ott minimum fél évre kell kivenni a lakást
2012. aug. 24. 16:45
7/9 anonim válasza:
Akkor anyukád egy nagyon jó bnőjéhez menne? vagy valami?
előző voltam
8/9 A kérdező kommentje:
sajnos nincsenek barátnői,egész életében dolgozik,nem tud pihenni
2012. aug. 24. 16:51
9/9 anonim válasza:
Átérzem. Anyu is reggel hétkor megy el, és este fél nyolckor ér haza. Apu nem tesz keresztbe egy fűszálat sem otthon, a tesóm, meg a kis barátja csak koszolni tud. Őszintén megmondom, hogy engem nem is fizikailag, hanem lelkileg annyira padlóra küld ez a viselkedés, hogy igyekszem keveset lenni otthon. Tudod, aki nem akar, az nem is fog megváltozni. Anyukádnak kellene a sarkára állni, és irányítani a családot, mert így nem lesz belőlük semmi. Ez nem a te sarad, nem neked kell aggódnod. De ehhez meg kell keményítened a lelkedet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!