Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Ti mit szóltok ehez? Nem...

Ti mit szóltok ehez? Nem felháborító egy kicsit? Látszik hová tart a világ, az emberek leszarják a másikat.

Figyelt kérdés
Szegény :( [link]

2012. okt. 14. 19:56
1 2 3 4 5
 41/48 anonim ***** válasza:
96%

Sziasztok!

Nem semmi, hogy a többség hogyan áll a lányhoz, pont az ilyen emberek miatt történt meg ami történt! Kíváncsi lennék, hogy azok akik háborogva írják, hogy "viselje a tettének a következményeit" hány hibát követett el élete során.

Nem, nem értek egyett Amandával, nem kellett volna mutogatnia magát. De nem ezen kell háborogni, szerintem nem ez a lényege hanem, hogy MILYEN EMBEREK VANNAK. Milyen ember az, aki biztatja a másikat az öngyilkosságra? Milyen felnőtt lesz az ilyenből? Úristen, néha teljesen elkeseredek milyen emberek vannak és kész csoda, hogy néhány "gyengébb" is felnő.

Az pedig, hogy a szülők nem vették észre borzalmas. Szintén. Sajnos ez is korunk egyik legnagyobb problémája. Sokat dolgoznak és arra sincs idejük, hogy egymásra és az igazán fontos dolgokra figyeljenek.

Ne szidjátok ezt a szerencsétlen lányt, hanem inkább TANULJUNK BELŐLE, HOGY FIGYELNÜNK KELL EGYMÁSRA!

20/L

2012. okt. 16. 21:30
 42/48 anonim ***** válasza:
94%
Hova tart a világ? Az állatokba több emberség szorult,mint az emberek 80%-ba. De engem nem is az olyan férgek dühítenek a legjobban, akik abban lelik örömüket, hogy egy gyengébb embert (vagy bármilyen élőlényt) bántsanak, mert azok még betegebbek lelkileg, mint ez a lány volt, hanem a gyávákra haragszom, akik ezt hagyják...Emiatt alakult így minden, a történelem is, mert olyan kevés ember van, aki kiáll akár a saját elvei mellett, akár egy másik személyért. Emiatt tart az emberiség ott, ahol, mert még mindig csak akkor fognak össze, ha támadni kell, akkor nem, ha meg kell valakit védeni!
2012. okt. 16. 21:47
 43/48 anonim ***** válasza:
100%
Igy nezegetve nehany hozzaszolast, amik meg a halala utan is csak ocsarolni tudjak,mar ertem miert tart oda a vilag ahova tart.Az meg mind1 hogy pszichiatria eset vagy sem, a lenyegen nem valtoztat, belehajszoltak az ongyilkossagba.Vannak gyengebb emberek , mint ahogy o is, akiknel egyszer elszakad a cerna...A tortenetbol inkabb okulni kellene es nem azon vitatkozni ribanc volt e vagy sem.egyebkent meg nem kell ahhoz elmebetegnek lenni, hogy valakinek elege legyen.Nekem is volt ilyen idoszakom, amikor ba.ogattak es csufoltak olyasmivel amirol nem tehettem es en is mar hena csak abban lattam a megoldast.Na de hat vki eros valaki meg gyenge, DE! ez nem azt jelenti hagyni kell meghalni!
2012. okt. 16. 22:54
 44/48 anonim ***** válasza:
36%

miért egy olyan lányból aki 12-14 évesen idegeneknek a cicijét mutogatja, meg más pasijával lefekszik milyen ember vált volna?

igen, nem sajnálom. talán azért mert általánosban nekem is volt hasonló osztálytársam: ki nem állhatuk, mi se a tanárok se. 13 évesen az órai elfoglaltsága az volt hogy a műkörét ragasztgatta, folyton hazudozott, színészkedett, volt hogy melltartóban és neccfölsőben jött iskolába, inden héten más pasitól "búcsúzkodott" a suli előtt...

két hétig nem jött suliba egyszer mert hogy (állítolag) öngyilkosságot kísérelt megtenni... utána békén hagytuk egy darabig, de kb egy hét mulva kezdte a szegény én színészkedést, és a hazudozást...

pár év múlva találkoztunk vele meg nagyban kezdett dicsekedni hogy megy ki olaszba nővérével "gogo"táncosnak

megjegyz.: a videoban leirja hogy a szülei elváltak

és azok akik "örökre" emlékezni fognak jhaj szegény amandára, inkább egy percre emlékezzenek arra az osztálytársukra akit a háta mögött kiröhögnek, a tesi órán kidobs közben direkt őt dobják ki elöször, vagy éppen szünetekben egyedül ül mert senki nem beszélget vele..

sok ilyen szegény ember él még, nálunk is, akiknek még ennyi bűnük sincsen... csak annyi hogy kövérebbek vagy pattanásosabbak az átlagnál... vagy éppen nem annyira beszédesek

2012. okt. 16. 22:58
 45/48 anonim ***** válasza:
84%
Amanda profilján írja, hogy Ashley Carpenter az ő BFF - je. Akkor nincsenek barátai? Valaki akkor biztos ki állt mellette...egyáltalán elmondta a barátnőjének, hogy mi van vele? Nem tűnt szomorúnak az írásai alapján. Én már tényleg nem értem az egészet! Egyébként ő is és a többi ember is hibás.Nyugodj békében Amanda Todd!
2012. okt. 17. 16:49
 46/48 Kekec válasza:
100%

Itt több ember is a hibás!

A lány, amiért volt annyira gyenge, naiv és hiszékeny, hogy megmutassa a meztelen mellhasát, a fiú, aki szexet akart és zsarolta, majd zaklatta a lányt. A szülei, hogy nem figyeltek kellő gonddal, hogy a lányuknak baja van, a barátok és barátnők, akik nem álltak ki mellette.

Azokkal a fiatalokkal, akik gúnyt űztek egy olyan emberrel, aki tett egy hibás döntést.

Az internet hibája, amíg nem volt internet, akkor is voltak ilyen esetek, csak más módszereket alkalmaztak.

Mindenki fel van háborodva, egy video miatt, mert a végén megölte magát? hol voltak ezek az emberek egy hónappal korábban, amikor segítséget kért?

Milyen emberek azok akik egy olyan embert támadnak, aki halott és nem tudja megvédeni magát?

Minek képzelik magukat azok az emberek, akik most is ítélkeznek felette? Mindannyiunk felett ítéletet fognak mondani, ha eljön az idő, de senki se képzelje magát Istennek, hogy ítélkezzen mások tettei és döntései felett, mi csak emberek vagyunk, akik nem tökéletesek és hoznak rossz döntéseket és hibázunk!

Ahelyett, hogy itt vitatkoztok egymással inkább le kéne vonni a tanulságot a videóból és segíteni azokon akik még élnek és némán kiáltanak segítséget, nem ilyen de hasonló okok miatt.

Nem kell ahhoz egy levetett trikó, hogy egy embert csúfoljanak, gúnyoljanak, kiközösítsék, és lelkileg terrorizálják!

Szálljatok már magatokba emberek és nézzetek körül, lássátok a világot valójában, a mai fiataloknál nem azok az értékek, hogy milyen egy ember belső tulajdonsága, hanem hogy hogyan néz ki, milyen ruhákban jár, milyen technikai eszközöket használ, 13 évesen szűz e még, vagy 13 évesen hány lányt fektetett már le.

Mindenki követ el hibát, mindenki egyedi miért akarjátok, hogy mindenki sablonosan ugyanúgy nézzen ki és próbáljátok átformálni "normális' emberré mikor pont attól szép a világ, hogy mindenki egyedi és azért lehet szeretni, aki, de ha át akarjátok formálni, akkor már nem az lesz, akit szerettetek.

A barátok ne csak addig legyenek barátok, amíg előny származik a másikból.

A barátság arról szól, hogy jóban és rosszban is kitartanak egymás mellett. A hibáikkal és gyengeségeikkel kell elfogadni az embereket. A barát, az segít és kimondja az igazat, nem a másik háta mögött röhög!

Gondolkodjatok és nézzetek magatokba!

2012. okt. 17. 17:38
 47/48 anonim ***** válasza:
52%

[link]

Nekem meg tudjátok mi a hihetetlen? Hogy egy zavarodott tinédzser, phszihiáter helyett a kést választotta,amiről megjelenik egy buta cikk,ahol csak az van leírva,hogy szegény amanda,mindenki bántotta. Állítom,hogy akik kiposztolták fészbukra,hogy RIP AMANDA, egy se gondolkozott le azon,hogy mi volt az oka,hogy több városban,több iskolában is mindenki útálta,vagy egy se olvasott utána,hogy itt nem csak egy ciciről van szó. Arról nem is beszélve, hogy ha már segítséget is a youtuben kért akkor ott már valami baj van.

2012. okt. 21. 19:05
 48/48 anonim válasza:

Szerintem tényleg nem őt kellene bántani!!!

Követ el mindenki hibát! Miért csak a másikba találják meg a rosszat? Gondolok itt azokra akik írták, hogy "nem csak a cicijei" miatt. Szerintem akár kit betudott volna húzni a csőbe, így mint őt. Mert akár milyen dumával el lehet csábítani valakit! Én nagyon sajnálom, hogy ez lett a vége!

A szüleit lehetne egyedül hibáztatni, hogy a vágdosásait sem vették észre, és elvileg egy házban éltek. Nem véletlenül ment el a mamájához! Meg mikor alkoholhoz és droghoz nyúlt, hol voltak a szülők? Vagy gondoljátok csak maga elvolt este? Nem ment semerre inkább, csak hogy ne otthon csinálja?

A barátai meg elfordultak tőle, ezért kért youtube-on segítséget! Hátha ott talál valakit aki megérti és nem még jobban biztatja.

Pszichológushoz meg lehet azért nem ment el, mert félt?! Pl attól, mert követték, és még ezért is írtak volna neki.

2013. ápr. 10. 22:21
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!