Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Ti mit szóltok ehez? Nem...

Ti mit szóltok ehez? Nem felháborító egy kicsit? Látszik hová tart a világ, az emberek leszarják a másikat.

Figyelt kérdés
Szegény :( [link]

2012. okt. 14. 19:56
1 2 3 4 5
 31/48 anonim ***** válasza:
80%
Hú , hát nagyon megrázott.Sokan látom elitélik azért is mert meztelen képeket küldött .Ez tény viszont minden ember követ el hibákat . De azért ez már tul sulyos,hogy elitélték az összesen ,amit olvatsam legalább egy személyre lett volna neki szüksége aki megérti vagy meghallgatja , de az az egy sem volt . Szörnyű ,és nagyon sajnálatos , hogy egy ilyen szép fiatal lány életét veszitse a mások felelőtlensége miatt .Rip Amanda , örökké a lelkemben maradsz :C 14 /l
2012. okt. 15. 21:03
 32/48 anonim ***** válasza:
24%

31:"Szörnyű ,és nagyon sajnálatos , hogy egy ilyen szép fiatal lány életét veszitse a mások felelőtlensége miatt "

Milyen mások felelőtlensége???

Naponta egy rakás csaj mutogatja a mellét a neten és nem lesznek öngyilkosok miatta. Amit a lányról tudni lehet,az alapján mentálisan sérült volt, és kezelésre lett volna szüksége.

Nekem is volt egy olyan kolléganőm, aki tele volt világfájdalommal, hiába hívtuk magunkkal minden nap ebédelni, nem jött, nem is evett egész nap. Próbáltunk vele beszélni, segíteni, de nem lehetett. A torkán nem nyomhattuk le a kaját, a hajánál fogva nem húzhattuk magunkkal ebédelni.

Ez a lány sehol sem tudott beilleszkedni, több iskolából eljött. Hidd el, manapság pár cicis kép miatt nem utálnak ki senkit MINDENHONNAN.

2012. okt. 15. 21:09
 33/48 anonim válasza:

[link]

Itt a képe amivel "terrorizálták".

2012. okt. 15. 21:19
 34/48 anonim ***** válasza:
Mások felelőtlensége azt ugy értem , hogy akik bántooták, és értem amit irsz a lányok többsége inkább menőnek érzi magát miuán mutogatja melleit , de őt ez depresszió váltotta ki .
2012. okt. 15. 21:34
 35/48 anonim ***** válasza:
49%
34: Nem biztos, hogy ez váltotta ki a depressziót. Dolgoztam együtt ilyen emberrel, mi mondjuk pont nem bántottuk hanem segíteni akartunk volna neki, bevonni a beszélgetésekbe, de nem lehetett. Végül felmondott, nem tudom mi van vele, most biztos máshol kesereg, hogy senki sem szereti, nincsenek barátai, stb. Előtte is sok helyen dolgozott, sehol nem tudott megmaradni. Ezért nem hiszem el, hogy azt a lányt MINDENHOL MINDENKI egy cicivillantásért bántotta volna. Az alapján ami megjelent róla, súlyos problémák voltak vele, amit kezelni kellett volna.
2012. okt. 15. 21:55
 36/48 anonim válasza:
100%
Én is sajnálom őt.De egyébként nagyon kellemetlen ha valakit lenéznek és sértegetik..Én is voltam már így és én is gondolkoztam az öngyilkosságon..Ha 1-2 barátom nem lenne már lehet én se lennék..Már rengeteget csalódtam..19/F
2012. okt. 16. 02:19
 37/48 anonim ***** válasza:
79%

"ugy szeretlek mint egy nővért" hát hol volt ez a barátnő?

amugy igen, azt is lehet olvasni hogy a csajszikámat nem is piszkálták annyira, csak üldözési mániája volt. az öngyilkosságra meg rásegített az hogy antidepresszánst szedet (igen marha érdekes ez a dolog ezekkel a gyógyszerekkel, mert amugy a papirjukra is rá van írva hogy növelik az öngyilkosságra való hajlamot)

2012. okt. 16. 08:34
 38/48 anonim válasza:
15%
Az én környezetemben is van egy csaj, aki ráadásul egész alakos meztelen képet küldött magáról. Terjedt mindenfelé, mégis vannak barátai...szerintem más is van ennek a történetnek a hátterében, csak már nem tudjuk meg
2012. okt. 16. 18:07
 39/48 anonim válasza:
89%
Milyen barát az aki nem áll ki mellette?! Nem is voltak igaz barátai !! Én kiálltam volna mellette! És az emberek még biztatták is hogy ölje meg magát !! Ez undorító !!!
2012. okt. 16. 20:24
 40/48 anonim ***** válasza:
100%
szép lány volt és én sem hiszem hogy csak a cici villantásért piszkálták...de ha mégis akkor azt sem hiszem hogy nem volt senkije... anyja,apja vagy akárki csak tudott volna a dologrol az biztos hogy én mellette álltam volna !nyugodj békében :( <3 rest in peace Amanda
2012. okt. 16. 20:56
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!