Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Most már ennyire elferdült a...

Most már ennyire elferdült a világ, vagy én vagyok maradi?

Figyelt kérdés
Felnőtt emberekről beszélek.Van egy pár,10éve együtt vannak.A férfivel már beszéltem párszor,éreztem hogy bejövök neki,de engem nem érdekel foglalt férfi.Erre kitalálta most,hogy a nő engedélyével,mivel neki is szimpi vagyok,szeretne velem randizni,meg egyéb huncutságot csinálni.Laza vagyok én is,nem vagyok földhözragadt,de ez már tényleg túlzás:)Az emberek nem tudják értékelni ha van egy kapcsolatuk?Én össze tenném két kezem,ha végre egy normális kapcsolatom lenne,ami nem borul fel az első konfliktus,vagy probléma miatt,nem hogy még mással keveregjek...
2012. jún. 29. 22:25
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
22%
Elfogadhatóbb lenne, ha a nő nem tudna róla, és a háta mögött akarna veled kavarni a férfi?
2012. jún. 29. 22:33
 2/13 anonim ***** válasza:
30%
Szerintem a tyúk pont azért csinálja ezt, hogy megtartsa a a pasit. A hülye!
2012. jún. 29. 22:33
 3/13 anonim ***** válasza:
26%

Attól még, mert szeretik a szexet hármasban, lehet normális, harmonikus a kapcsolatuk. A nő valószínűleg biszex, ha a férje így elfogadta, akkor nincs gond.

Neki meg bizonyára tetszik, ha időnként két nővel van együtt.

2012. jún. 29. 22:36
 4/13 anonim ***** válasza:
69%
Lehet, hogy nekik így a normális.
2012. jún. 29. 22:39
 5/13 anonim ***** válasza:
74%
Lehet, hogy nem is mondott ilyet a nő, csak így akar megkapni a pasi. De ha tényleg beleegyez a párja, én akkor sem mennék bele ilyenbe, Lehet, h maradi vagyok, de nekem ez sok.
2012. jún. 29. 22:45
 6/13 A kérdező kommentje:
Beleegyezett a nő,ezt tudom.Nem hármasról van szó.Természetesen sehogy se fér ez bele nekem,csak meg vagyok rökönyödve,hogy egyesek hogy élik az életüket.
2012. jún. 29. 22:54
 7/13 anonim ***** válasza:
Én egy lánnyal jártam így, együtt voltak a barátjával de már több hónapja nem voltak mégse együtt már szexuálisan sem. Mindössze a pénzügyeik miatt maradtak egy háztartásban, mert egyedül egyiküknek sem volt annyi pénze hogy elköltözzön. Lehet ott is ez a helyzet.
2012. jún. 29. 23:24
 8/13 anonim ***** válasza:
65%
Vannak, akik nyitott kapcsolatban élnek. Nem maradi vagy, ők sem elfajzottak, csak nálad máshol húzódnak a határok. Ennyi.
2012. jún. 30. 03:28
 9/13 anonim ***** válasza:
51%

A világ nagyon-nagyon elferdült, de ez az eset még a jobbak közé sorolható szerintem...

Legalább a nő is tud a dolgokról. Aztán hogy így akarja-e megtartani kétségbeesésében a pasit, vagy tényleg élvezi, az már az ő dolguk.

2012. jún. 30. 09:27
 10/13 anonim ***** válasza:
Ez tök undorító.A nő egy született lábtörlő.Ne hagyd,hogy belőled is ez legyen! [link]
2012. jún. 30. 11:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!