A szex körül forog a világ? Házastársi kötelesség?
Az is normális, hogy az éppen "kanos" fél próbálkozik. De szerintem erre találták ki a kommunikációt.
Pl pont tegnap volt az, hogy ünnepeltünk, iszogattunk, férjem egyértelműen célozgatott, hogy mit szeretne. Pókereztünk is, hogy legyen tét, kitalálta, hogy ha vesztek, akkor kap egy kis műsort. Vesztettem.
Másrészt annyira rosszul lettem a bortól, hogy mondtam, bocsi, de aludnék, mert nem vagyok jól.
Nem ugrált örömében, de egy szót se szólt, sőt, még behordott nekem innivalót, hogy ne legyek annyira macskajajos másnap.
De fordított eset is volt - vizsgaidőszakban annyira be volt pánikolva a vizsgáktól, hogy zéró szex volt. Azt meg én láttam be és türelmesen kivártam.
Egyéb esetekre ott a "magad uram, ha szolgád nincsen" :)
Tudom, nem mindenkiben egyforma a szexuális vágy de ha egy egészséges nő nem kívánja a szexet, akkor valami baj lehet.
Végül is azért házasodnak össze nem? Minden további cél másodlagos.
Egy kiegyensúlyozott kapcsolatban igenis kell a szex.
Persze ha az egyik fél épp nem kívánja, akkor nem az a megoldás, hogy a másik erőltesse illetve az "egyik" pusztán kötelességtudatból csinálja. A megoldás az, hogy valahogy együtt tesznek azért, hogy mindkettőjük hangulatba kerüljön.
Ha épp nem teljesen kizárt az együttlét mondjuk valami egészségügyi okból, akkor igenis fontos és azok a nők (vagy adott esetben férfiak), akik nem tesznek meg semmit azért, hogy feléledjen a tűz, azok ne csodálkozzanak, ha párjuk máshol keresi a boldogságot. Mondjuk ha épp van valami egészségügyi gond, akkor is van több módja az örömszerzésnek.
Én nem tudom elképzelni, hogy hosszabb távon boldog legyek egy szexmentes kapcsolatban. Normális esetben a nőnek ugyanakkora igénye van erre, mint a pasinak.
Ezt a kérdést már én is felszerettem volna tenni!
Jó hogy feltetted, engem is érdekelnének a válaszok.
még nem voltam házasságban/hosszú együttélésben, de én biztos nem tudnék kényszerből lefeküdni senkivel.
Valószínű nem is fogok, megmondanám hogy nekem nem megy...
"Tudom, nem mindenkiben egyforma a szexuális vágy de ha egy egészséges nő nem kívánja a szexet, akkor valami baj lehet.
Végül is azért házasodnak össze nem? Minden további cél másodlagos."
Nem a szexért házasodnak az emberek. a családalapítás miatt. Általában! A szex egy idő után 10edleges fontosságú lesz.
aki szexért házasodik, AZ NE HÁZASODJON!
Válasszuk szét azt, amikor azért nem akar szexelni valaki, mert valami baja van. Stressz, betegség, stb. Gondolom 38 fokos lázzal ágyban fetrengve mindenkinek nulla a libidója, mert örül, ha alhat és teát ihat, másra nem vágyik. Ilyenkor kifejezetten bunkóságnak tartom, ha a partner nyaggatja a beteg felet.
Ezzel a vírusos jellegű betegségekre célzok, de akár egy gyomorrontást is ide sorolnék. Ha éppen belülről harapdál valami és baromira fáj a hasam, akkor se akarok szexelni :)
Vagy a fáradtság. Amikor az embernél az alvás kap prioritást, akkor se vicces úgy szexelni, hogy koncentrálsz, hogy ne aludj el.
A mérték a lényeg. A fentiek átmeneti dolgok, ha hónapokig fennáll és nincs orvosi oka valaminek, akkor meg annak a félnek kell elgondolkoznia, aki miatt ilyen hosszú ideig nincs szex.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!