Ti mit szóltok ehez? Nem felháborító egy kicsit? Látszik hová tart a világ, az emberek leszarják a másikat.
dehogynem:
ö választja hogy 220szal megy, nem feltétlen adódik belőle hogy neki megy egy fának, de bekövetkezik
oké csajszika megmutatta egy vadidegennek a melleit aki utána zaklatta egyszer kétszer.. ez az ő első balesete
dehogy ezután ne legyen annyi esze hogy ne száguldozzon, azaz ne feküdjön össze egy olyan csávóval akiről tudja jól hogy barátnője van - nah az nem érdemel sajnálatot
18: "Szóval megérdemelte, mert "gáz" volt. Aki "tiniribanc" az nem baj ha meghal.."
Ezt senki sem állította. Viszont a lány viselkedése nagyban hozzájárult a végkifejlethez. Az alapján amit írtak róla a lány egy orvosi eset és nem valószínű, hogy a környezete a hibás teljes mértékben. Inkább a szüleit kellene elővenni, hogy kezeltették-e, ha pedig olyan súlyos a dolog, akkor zárt osztályra vinni, stb.
Az a felháborító, ahogy viselkedett. Utána csodálkozik, hogy mindenki ellene fordul? És ezért megölte magát? Szegénykém, még biztos nem találkozott igazi problémával az életben...
Tini volt, felelőtlen, hülye és gyenge. Ennyi.
Ha 220-szal megyek, lehet, hogy nem lesz semmi bajom, de benne van a pakliban, hogy szétkenődik az agyam. De arra nem számítok, hogy elütök egy medvét, aki cserébe lerágja a lábam.
Ha tilosban parkolok, lehet, hogy megúszom, de benne van a pakliban, hogy kerékbilincset kapok. De arra nem számítok, hogy 20 év fegyházbűntetést kapok, ahol minden nap seggbekukiznak és hülyére vernek, és egy emberi roncsként jövök ki onnan.
Ha tomboló hormonú naiv tiniribi vagyok, felelőtlenül szexelek és mutogatom magam, lehet az is, hogy jól jövök ki belőle, de benne van a pakliban, hogy szerzek pár ellenséget, lek*rváznak, kihasználnak a pasik, susmognak a hátam mögött. De arra nem számítok, hogy nyilvánosan megvernek, rommáaláznak, a halálomat kívánják, a környék összes sulijából elüldöznek, pánikbeteg leszek és 1 db ember sincs, akire számíthatnék.
De a szüleit én is eléggé hiányoltam a sztoriból.
24: "De arra nem számítok, hogy nyilvánosan megvernek, rommáaláznak, a halálomat kívánják, a környék összes sulijából elüldöznek, pánikbeteg leszek és 1 db ember sincs, akire számíthatnék. "
Kivillanó cici miatt több suliból elüldözni meg megverni? Nehezen hihető a történet, hogy a környezetében mindenki agresszív, barom és kirekesztő, csak ő az ártatlan áldozat... Le merem fogadni, hogy nem egy osztálytársa volt, akiről szintén készülhetett hasonló fotó, talán még meredekebb is. Szerintem ez csak kifogás, a lány pszichiátriai eset volt, előbb-utóbb így végezte volna.
Nagyon kíváncsi voltam, hogy mi a helyzet a lánnyal kapcsolatban, mert amit írnak róla meg amit maga mond lehet kicsit más mint ami valóban igaz.
megkerestem a "valódi facebook-ját" és találtam egy ilyen képet: [link]
ha télleg normális szeretett volna lenni és szeretett volna barátokat szerezni, akkor ez a kép mit keres a neten? véleményem szerint ő van rajta, de tévedhetek..:/
és 80-an lájkolgatják a képeit, elég furcsa történet.. :S
vélemény?
Úristen, szájrapuszit ad egy barátnőjének! Hozom a szenteltvizet és ráöntöm a gépemre...
Amerikában nemcsak párok adnak szájrapuszit, pl. szülő is ad a gyereknek, nemegy filmben láttam már (könnyed, mainstream filmben).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!