Ateisták és Vallásosak szerintetek kik a jobb hittérítők a kersztények vagy az ateisták?
Ez attól függ, hogy alapvetően milyen beállítottságú egy ember. Mert valószínűleg nincs olyan, aki nem vonzódik egyik állásponthoz sem.
Személy szerint én a tudományt részesítem előnyben, mert több benne a megfogható, objektív és valóságos. Míg a hitben (mindegy, hogy kereszténység, muzulmán, buddhista, stb.) sok az ellentmondásos feltételezés számomra. De mindenki más, ezt el kell fogadni, senkit nem ítélek azért mert ateista, vagy azért, mert hithű katolikus.
"Hazardteam válasza:
Kissé elment a téma személyeskedés irányába. Ezzel együtt, kíváncsi lennék, hány "meggyőződéses" hozzászóló járatos itt az evolóció elmélet "tudományos" hátterében, hányan beható ismerői a quantumfizikának, kozmofizikának, quantummechanikának, thermodinamikának stb. Vagy akár a paleontológiát, tektonikát, sejtbiológiát, biokémiát, genetikát is mondhatnám. Nekem kezd az a benyomásom lenni, hogy itt a nagy többség szakértőkből áll és mindenki mindent biztosan tud naprakészen, úgyhogy lassan meg sem merek szólalni."
Gondolom te mindegyikből doktoráltál Péter cimbiddel együtt.
Arra gondoltam, hogy te biztos okosabb vagy mint az a sok buta biológus,geológus.
Lehet, hogy a fosszíliákat utólag dugták a földbe. :/
Javítanék:
már nem tekintve, hogy az már nem csak egyszerű ,,hétköznapi,, tudomány de filozófia is(ami bár logikus de mégsem mindenki érti hiszen ahhoz kell némi IQ is)
Javítva!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!