Fiúk és lányok is! Sokan osztjátok, hogy egy lánynak azért sokszor kell a kemény férfi kéz és elég gyakran nem árt pár keményebb füles?
Nekem eddig volt két olyan barátnőm aki nagyon szerette ha keményen bánok vele, akár szex közben is, kikötözés, fülesek, kemény szopatás, de szexen kívül is ha valami olyan volt, kijárt neki azért gyakran két pofon. Elég sok eset volt, amikor nézeteltérésnél csak két csattanós oldotta meg a helyzetet, de egy lánynak végül is ez kijár, nem?
Sokan vagytok ezzel így? Sok haverommal egyetértünk ebben, lányok vegyesen, de kíváncsi vagyok, itt mit mondanak.
Egyszer ez előfordulhat. Többször nem. Mégpedig azért, mert nem tűröm h bárki is megüssön. Hagynám is ott azt a gyökeret, aki megüt egy nőt. Az ilyen az én szememben nem férfi, semmilyen tekintetben sem.
Miből gondoltad h majd írják a lányok, h igen mi szeretjük ha vernek? Mér, te szereted ha pofánvágnak, megcsapnak?
Ok, van pár ilyen egyén, aki szereti a szado-mazo játékokat. De akkor is. :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!