Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Fiúk és lányok is! Sokan...

Fiúk és lányok is! Sokan osztjátok, hogy egy lánynak azért sokszor kell a kemény férfi kéz és elég gyakran nem árt pár keményebb füles?

Figyelt kérdés

Nekem eddig volt két olyan barátnőm aki nagyon szerette ha keményen bánok vele, akár szex közben is, kikötözés, fülesek, kemény szopatás, de szexen kívül is ha valami olyan volt, kijárt neki azért gyakran két pofon. Elég sok eset volt, amikor nézeteltérésnél csak két csattanós oldotta meg a helyzetet, de egy lánynak végül is ez kijár, nem?

Sokan vagytok ezzel így? Sok haverommal egyetértünk ebben, lányok vegyesen, de kíváncsi vagyok, itt mit mondanak.

2009. aug. 5. 00:17
1 2 3 4 5 6 7
 31/64 A kérdező kommentje:

na mindegy, én fenntartom, sajnos kiveszett az igazi férfi mára, és pedig pár lány megérdemli h néha valaki helyre tegye őket.

Egyszerűen hiányzik nekik na, nemtom egyszerűbben mondani.

2009. aug. 5. 11:03
 32/64 anonim ***** válasza:
96%
mert primitív és buta vagy :) 8 általános meg van ?:)
2009. aug. 5. 11:08
 33/64 anonim ***** válasza:
97%
Neked is hiányozna hogy valaki összeverjen de úgy igazán.Már leírták neked páran, hogy mi az igazi férfi, nem?? Hogy nem attól leszel te kemény csávó, hogy vered a barátnőd!Mondjuk mindegy, te úgyis csak primi libákkal akadtál eddig össze, az meg megérdemli, mert hülye. Aki hülye, csak viselje. Végülis mindenki úgy teszi tönkre magát ahogy akarja, hogyha együttmarad egy ilyennel..Mondjuk van egy olyan érzésem, hogy valamilyen téren te nagyon el vagy nyomva, és így tör elő belőled az agrasszió a gyengébb felé.
2009. aug. 5. 11:13
 34/64 anonim ***** válasza:
97%
szerintem kösd föl magad, vagy tudok jobbat: 0:39-es találkozzatok , és KÖSSÉTEK FEL EGYMÁST , 2 okádék!!!
2009. aug. 5. 11:15
 35/64 anonim ***** válasza:
96%
11.15! Ötletnek nem rossz..Azon én is kiakadtam, amit az az illető írt..:S Sztem jó barátok lennének az tuti:)Hogy is mondják.. Lelkitársak!! :D
2009. aug. 5. 11:19
 36/64 anonim ***** válasza:
96%

szia!

úgy gondolom előfordulhat olyan eset,hogy lekensz egy pofont,ha valami nagyon de nagyon durva dolog történik,mert azért vannak olyan nők,akikre ráfér,de ha ez szerinted normális és néha belefér,akkor jó úton haladsz afelé,hogy pár év múlva már akár napi,heti rendszerességgel elverd a párod,csak mert szerinted ez belefér.

Engem egyszer vágtak pofon,szerintem ok nélkül,csúnya verekedést rendeztem,mégha viccesen is hangzik ez egy nőtől,azért az indulat megsokszorozza az erőt.

Szerintem ha megütsz egy nőt az a gyengeség jele.

2009. aug. 5. 11:20
 37/64 anonim ***** válasza:
96%

" legtöbb csajszival értelmesen nem lehet vitázni, mert nincs annyi esze, ez köztudott, így kár bele kezdeni is, és valóban a legrövidebb és leghatásosabb megoldás két pofon."

Hát gratulálok! Mi az hogy köztudott hogy a nőknek nincs annyi esze?? Mert szerinted neked van, aki veri a lányokat, és szerinte ez normális? Szerintem te vmi kis nyápic lehetsz, aki kinézetre egy kigyúrt f@szi (persze a tablettáktól), belül meg egy beszari kis alak, akit lenéznek és a nők verésében éli ki magát.

2009. aug. 5. 11:41
 38/64 anonim ***** válasza:
96%
Amúgy ha a nők ostobák ahhoz, hogy vitázni lehessen velük, ráadásul ez még köztuddott is, ebben az esetben a tanácsom a következő 4 szó: Nem kötelező nővel kezdeni. De tényleg. Keress magadnak egy olyan intelligens és fasza csávót amilyen te is vagy.Aztán legyetek együtt nagyon férfiasak...Ugye érted. Nem szégyen, sőt már divat is a b.uziság.!
2009. aug. 5. 12:02
 39/64 anonim ***** válasza:
96%
Nem is értem a kérdést!egy normális férfinak ilyen meg sem fordul a fejében!ja nyilván ez lehet a gond...egy NORMÁLIS férfinak nem fordul meg a fejében...ebben az esetben másról van szó
2009. aug. 5. 12:16
 40/64 anonim ***** válasza:
96%

A nők olyan ostobák, hogy nem érdemes velük foglalkozni sem..Tiszta időpocsékolás. Ergo:

B*ZI BÁR TÁRVA NYITVA VÁR!

2009. aug. 5. 12:21
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!