Fiúk és lányok is! Sokan osztjátok, hogy egy lánynak azért sokszor kell a kemény férfi kéz és elég gyakran nem árt pár keményebb füles?
Nekem eddig volt két olyan barátnőm aki nagyon szerette ha keményen bánok vele, akár szex közben is, kikötözés, fülesek, kemény szopatás, de szexen kívül is ha valami olyan volt, kijárt neki azért gyakran két pofon. Elég sok eset volt, amikor nézeteltérésnél csak két csattanós oldotta meg a helyzetet, de egy lánynak végül is ez kijár, nem?
Sokan vagytok ezzel így? Sok haverommal egyetértünk ebben, lányok vegyesen, de kíváncsi vagyok, itt mit mondanak.
Nem vagy férfias attól, hogy nőket ütsz meg. Nem azért gondolom így, mert buta feminista lennék, hanem mert így van. A férfi attól férfi, hogy vigyáz a nőre, megvédi, nem boxzsáknak használja. Igazán sajnállak, hogy ennyire korlátolt idióta vagy.
Engem ütne meg egyszer a barátom, akkor hagynám ott, de előtt úgy tökönrúgnám, hogy maximum csak keresztapa lehessen már az életben!!
Dühítő, hogy egyes emberek mit meg nem engednek maguknak, és közben nyivákolnak, hogy a mai férfiak elférfiatlanodnak... Te nem vagy férfi, te egy szánalmas senki vagy.
Jólvan, sejtettem hogy le leszek offolva...de akkor én is kívánok egy jót: menj te meg haza, tedd a fejed a barátnőd lába alá, aztán maradj úgy pár óráig, ennél nagyobb papucs akkor sem lehetsz már.....Miért nem lehet megérteni nem a verésről beszélt senki! Meg mondom hogy nem ütöttem még meg nőt! Meg azért a pofon és a verés közt elég nagy különbség van.......bár nem érdekel sokat a sok offolás amit ezután is kapni fogok....De a tény az tény, a nőkkel nem lehet értelmesen beszélni!
Miért?
Ezért:
"Egy nőt nem nehéz boldoggá tenni. :)
-
Csak legyél neki:
1. barát
2. társ
3. szerető
4. kisöcs
5. bátyus
6. apa
7. tanár
8. nevelő
9. gyóntatópap
10. lelki barát
11. szakács
12. autójavító
13. szerelő
14. villanyszerelő
15. sofőr
16. hordár
17. takarító
18. lakáj
19. fafaragó
20. modell
21. lakberendezési mérnök
22. szexológus
23. pszichiátriai szakorvos
24. macsó és érzékeny egyszerre.
-
-
A természeted is fontos. Legyél
1. kedves
2. sportos
3. okos
4. erős
5. jólnevelt
6. határozott
7. gyengéd
8. érzékeny
9. romantikus
10. férfias
11. Móka Miki
12. vidám és bohó
13. komolyan veendő
14. bátor, kemény férfias
15. a könnyeidet ne titkold.
16. Micimackós
17. sportosan energikus
18. gondoskodó de hagyjd, hogy a nő a karrierjét építse
19. ideákban gazdag
20. ügyes de ne kérkedjen hogy Te oldasz meg mindent
21. szerény de olyan akire fel lehet nézni
22. megértő és kemény férfias lelkületű
23. elegáns és laza
24. egyértelmű és szellemesen több értelmű
25. szeretetteljes és kemény férfi
26. hidegvérű és szenvedélyes
27. engedékeny és határozott
28. becsületes és jéghátán is megélő
29. adakozó és sporolós
30. gyakorlatias és idealista
31. igazságos és csak a nő pártját fogd
32. bármire legyél kész érte (akár kerítést mászni is)
33. reménytelen (a szerelemtől)
34. nyugodt de temperamentumos
35. sármos de más nő figyelmét ne keltsd fel
36. hűséges és népszerű a nők körében
37. álmodozó de realista
38. karrierista de család centrikus
39. megbízható de kiszámíthatatlan
40. mindenki felnézzen rád
41. legyél kész áldozatokra, és mindenek előtt gazdag.
-
-
Ugyanakkor ne legyél féltékeny, aggódó de
-
- adj a nőnek szabadságot, ne kérdezz mindenre rá, de mégis mindig érdeklődj...
-
- légy készen bármikor elkapni és megverni a tolvajt, aki ellopta tőle a ridiküljét, amiben olyan fontos dolgok voltak, mint a tükör és ajakrúzs.
-
-
Nem szabad elfelejtened:
1. születésnapját
2. névnapját
3. házassagi évfordulót
4. az első csók évfordulóját
5. menstruációját
6. a fogorvosnál foglalt idejét
7. a legjobb baratnőjének és a kedvenc nagynénijének a születésnapját.
-
-
Sajnos a fent említettek tökéletes betartása sem biztos, hogy eredményre vezet.
-
A nő ugyanis belefáradhat a tökéletes férfi jelenlétébe, és megszökhet az első gitárossal.
-
* * * * * * * * * * * * * * * * * * * *
-
És most a másik oldal:
A férfi boldoggá tétele sokkal nehezebb.
Ez azért van, mert a férfinak szüksége van
-
1. szexre
2. ételre
-
-
A nők nagy része ezt a borzasztó igényességet rabszolgatartásnak érzi.
Ezeknek az igényeknek a kielégítése meghaladja a nő erejét...
* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *
Végeredmény:
Az együttélés lehetséges, ha a férfiak végre megértik, hogy teljesen túlkapó követeléseiket korlátozniuk kell! :)) "
Ja, egymásnak tök ellentmondó dolgok: legyél kemény de gyengéd! Hűséges de nők kedvence! Határozott de hagyd hogy vezessen,,,stb...De tényleg, akkor most mi a jó? Bármit csinál az ember, ha egy nőre rájön az 5perc akkor minden baj! Na amikor elkezdenek hisztizni, tiszta szívből én is lekevernék 1-2-őt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!