Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Fiúk és lányok is! Sokan...

Fiúk és lányok is! Sokan osztjátok, hogy egy lánynak azért sokszor kell a kemény férfi kéz és elég gyakran nem árt pár keményebb füles?

Figyelt kérdés

Nekem eddig volt két olyan barátnőm aki nagyon szerette ha keményen bánok vele, akár szex közben is, kikötözés, fülesek, kemény szopatás, de szexen kívül is ha valami olyan volt, kijárt neki azért gyakran két pofon. Elég sok eset volt, amikor nézeteltérésnél csak két csattanós oldotta meg a helyzetet, de egy lánynak végül is ez kijár, nem?

Sokan vagytok ezzel így? Sok haverommal egyetértünk ebben, lányok vegyesen, de kíváncsi vagyok, itt mit mondanak.

2009. aug. 5. 00:17
1 2 3 4 5 6 7
 41/64 anonim ***** válasza:
96%

Nem vagy férfias attól, hogy nőket ütsz meg. Nem azért gondolom így, mert buta feminista lennék, hanem mert így van. A férfi attól férfi, hogy vigyáz a nőre, megvédi, nem boxzsáknak használja. Igazán sajnállak, hogy ennyire korlátolt idióta vagy.

Engem ütne meg egyszer a barátom, akkor hagynám ott, de előtt úgy tökönrúgnám, hogy maximum csak keresztapa lehessen már az életben!!

Dühítő, hogy egyes emberek mit meg nem engednek maguknak, és közben nyivákolnak, hogy a mai férfiak elférfiatlanodnak... Te nem vagy férfi, te egy szánalmas senki vagy.

2009. aug. 5. 12:57
 42/64 anonim ***** válasza:
96%
Ha szerinted minden nőt ütni kell , akkor remélem az anyád meg a nagymamád is kapott tőled már pár pofont ha nem azt csinálták amit te elképzelté. Amúgy sztm a kérdés kamu, nem hiszem ,h ekkora primitív emberke létezi, vagy ha igen az komolyan 3.-ig nem tud számolni. Abban pedig igaza van,h az a nő aki ezek után ott marad vagy visszamegy egy férfihoz megérdemli a sorsát ,mert az tényleg mazohista, saját magától meg senkit nem tudsz megvédeni.
2009. aug. 5. 13:01
 43/64 anonim válasza:
94%
Te fas*szópó egy igazi férfi soha nem üt meg egy nőt,ha ilyen lenne egy igazi férfi már rég leszbi lennék
2009. aug. 5. 14:09
 44/64 anonim válasza:
96%
Uh, te beszélsz arról, hogy a férfiasság kiveszik, miközben szőrteleníted magad, mert szerinted ez az ápoltság mérvadója!? A szőr "idejétmúlt", de a nőknek kijár a verés nézet nem?! Mellesleg, nem tűnik fel az, hogy nem értékekről beszélsz? A férfiasság mibenlétét olyan dolgokhoz kötöd, aminek az értelemhez semmi köze. Nem lehet sok eszed. Hallottál már a családon belüli erőszakról? Az ilyenek miatt létezik, mint te.
2009. aug. 5. 14:13
 45/64 anonim ***** válasza:
95%
Ja biztos amikor gyerek voltál, akkor apád a szemed láttára verte félholtra anyádat, és azt hitted ilyen egy normális család.Azért csinálod te is ezt.
2009. aug. 5. 14:17
 46/64 anonim ***** válasza:
93%
Na mind1, szerintem kamu kérdés, csak kíváncsi volt a reakciókra.
2009. aug. 5. 14:19
 47/64 anonim ***** válasza:
6%
KEDVES KÉRDEZŐ NE TÖRŐDJ A FIKÁZÓ VÁLASZOKKAL ÉN ÉRTEM MIRŐL BESZÉLSZ, BÁR MÉG NEM ÜTÖTTEM MEG SOHA NŐT, DE TÉNYLEG NEM LEHET VELÜK ÉRTELMESEN VITATKOZNI! A FEMINIZMUSTÓL HÁNYOK ÉN IS, MEG A PINCSIKUTYA-PAPUCS "LEGÉNYEKTŐL" IS! MAXIMÁLISAN ÉRTEM MIRŐL BESZÉLSZ ÉS MAXIMALÁIS RESPECT NEKED! :)
2009. aug. 5. 14:20
 48/64 anonim ***** válasza:
81%
Elöttem válaszoló! Neked sem kell nővel kezdeni. Hogyha ennyire egyetértesz a kérdezővel akkor találkozzatok és kupakoljatok egyet nyugodtan. Mint már írtam, nem szégyen,sőt, divatos és menő. És még nem is szaporodtok. Maximális respekt kettőtöknek! Hajrá!
2009. aug. 5. 14:34
 49/64 anonim ***** válasza:
7%

Jólvan, sejtettem hogy le leszek offolva...de akkor én is kívánok egy jót: menj te meg haza, tedd a fejed a barátnőd lába alá, aztán maradj úgy pár óráig, ennél nagyobb papucs akkor sem lehetsz már.....Miért nem lehet megérteni nem a verésről beszélt senki! Meg mondom hogy nem ütöttem még meg nőt! Meg azért a pofon és a verés közt elég nagy különbség van.......bár nem érdekel sokat a sok offolás amit ezután is kapni fogok....De a tény az tény, a nőkkel nem lehet értelmesen beszélni!

Miért?

Ezért:

"Egy nőt nem nehéz boldoggá tenni. :)

-

Csak legyél neki:

1. barát

2. társ

3. szerető

4. kisöcs

5. bátyus

6. apa

7. tanár

8. nevelő

9. gyóntatópap

10. lelki barát

11. szakács

12. autójavító

13. szerelő

14. villanyszerelő

15. sofőr

16. hordár

17. takarító

18. lakáj

19. fafaragó

20. modell

21. lakberendezési mérnök

22. szexológus

23. pszichiátriai szakorvos

24. macsó és érzékeny egyszerre.

-

-

A természeted is fontos. Legyél

1. kedves

2. sportos

3. okos

4. erős

5. jólnevelt

6. határozott

7. gyengéd

8. érzékeny

9. romantikus

10. férfias

11. Móka Miki

12. vidám és bohó

13. komolyan veendő

14. bátor, kemény férfias

15. a könnyeidet ne titkold.

16. Micimackós

17. sportosan energikus

18. gondoskodó de hagyjd, hogy a nő a karrierjét építse

19. ideákban gazdag

20. ügyes de ne kérkedjen hogy Te oldasz meg mindent

21. szerény de olyan akire fel lehet nézni

22. megértő és kemény férfias lelkületű

23. elegáns és laza

24. egyértelmű és szellemesen több értelmű

25. szeretetteljes és kemény férfi

26. hidegvérű és szenvedélyes

27. engedékeny és határozott

28. becsületes és jéghátán is megélő

29. adakozó és sporolós

30. gyakorlatias és idealista

31. igazságos és csak a nő pártját fogd

32. bármire legyél kész érte (akár kerítést mászni is)

33. reménytelen (a szerelemtől)

34. nyugodt de temperamentumos

35. sármos de más nő figyelmét ne keltsd fel

36. hűséges és népszerű a nők körében

37. álmodozó de realista

38. karrierista de család centrikus

39. megbízható de kiszámíthatatlan

40. mindenki felnézzen rád

41. legyél kész áldozatokra, és mindenek előtt gazdag.

-

-

Ugyanakkor ne legyél féltékeny, aggódó de

-

- adj a nőnek szabadságot, ne kérdezz mindenre rá, de mégis mindig érdeklődj...

-

- légy készen bármikor elkapni és megverni a tolvajt, aki ellopta tőle a ridiküljét, amiben olyan fontos dolgok voltak, mint a tükör és ajakrúzs.

-

-

Nem szabad elfelejtened:

1. születésnapját

2. névnapját

3. házassagi évfordulót

4. az első csók évfordulóját

5. menstruációját

6. a fogorvosnál foglalt idejét

7. a legjobb baratnőjének és a kedvenc nagynénijének a születésnapját.

-

-

Sajnos a fent említettek tökéletes betartása sem biztos, hogy eredményre vezet.

-

A nő ugyanis belefáradhat a tökéletes férfi jelenlétébe, és megszökhet az első gitárossal.

-

* * * * * * * * * * * * * * * * * * * *

-

És most a másik oldal:

A férfi boldoggá tétele sokkal nehezebb.

Ez azért van, mert a férfinak szüksége van

-

1. szexre

2. ételre

-

-

A nők nagy része ezt a borzasztó igényességet rabszolgatartásnak érzi.

Ezeknek az igényeknek a kielégítése meghaladja a nő erejét...

* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *

Végeredmény:

Az együttélés lehetséges, ha a férfiak végre megértik, hogy teljesen túlkapó követeléseiket korlátozniuk kell! :)) "

Ja, egymásnak tök ellentmondó dolgok: legyél kemény de gyengéd! Hűséges de nők kedvence! Határozott de hagyd hogy vezessen,,,stb...De tényleg, akkor most mi a jó? Bármit csinál az ember, ha egy nőre rájön az 5perc akkor minden baj! Na amikor elkezdenek hisztizni, tiszta szívből én is lekevernék 1-2-őt...

2009. aug. 5. 14:39
 50/64 anonim válasza:
94%
Ahány nőt megütsz csak azt kívánom te is csak annyi verést kapj az életedbe
2009. aug. 5. 14:41
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!