Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Fiúk és lányok is! Sokan...

Fiúk és lányok is! Sokan osztjátok, hogy egy lánynak azért sokszor kell a kemény férfi kéz és elég gyakran nem árt pár keményebb füles?

Figyelt kérdés

Nekem eddig volt két olyan barátnőm aki nagyon szerette ha keményen bánok vele, akár szex közben is, kikötözés, fülesek, kemény szopatás, de szexen kívül is ha valami olyan volt, kijárt neki azért gyakran két pofon. Elég sok eset volt, amikor nézeteltérésnél csak két csattanós oldotta meg a helyzetet, de egy lánynak végül is ez kijár, nem?

Sokan vagytok ezzel így? Sok haverommal egyetértünk ebben, lányok vegyesen, de kíváncsi vagyok, itt mit mondanak.

2009. aug. 5. 00:17
1 2 3 4 5 6 7
 51/64 anonim ***** válasza:
33%
Hát oké. Nálad az igazság egyik verziója:)
2009. aug. 5. 14:44
 52/64 anonim ***** válasza:
61%
Ha egy nő annyira hisztis liba, hogy nem lehet elviselni, akkor ott kell hagyni a francba.Tök mindegy, hogy verés vagy csak pofon, mindkettő ugyanolyan megalázó. Ne így akarj elégtételt venni a másikon.
2009. aug. 5. 14:47
 53/64 anonim ***** válasza:
94%
Más az, ha hirtelen felindulásból megüti egy veszekedés során, de aki ezt így hangoztatja is, az elég gennyláda dolog.
2009. aug. 5. 15:03
 54/64 anonim ***** válasza:
95%
Na ide figyelj! Egyáltalán nem mondható el rólam, hogy feminista lennék. Nem bírom elviselni a nőket magam körül, mert idegesít a felszínességük. Úgy gondolom, hogy a férfinek az a dolga, hogy pénzt keressen, eltartson engem és a gyerekeinket, nekem pedig az a dolgom, hogy főzzek, mossak, takarítsak rá, ha hazajön a munkából, meleg vacsorával várjam, DE egyszer próbálna engem megütni egy férfi, akkor látna utoljára, mert az, hogy valaki a gyengébbet megveri, az szánalmas és undorító. gondolom tudod, melyik kisebbségre jellemző ez a viselkedés, nem lennék meglepődve, ha te is közéjük tartoznál, de nem ez a lényeg. Mint ahogy előttem is leírták, egy férfi attól férfi, hogy gondoskodni tud a nőről, akit szeret, és meg tudja védeni az olyan állatoktól, mint te. szánalmas és undorító vagy.
2009. aug. 5. 15:45
 55/64 anonim ***** válasza:
94%
és itt az igazság! 15:45!
2009. aug. 5. 15:55
 56/64 A kérdező kommentje:

én sem agyonvberésről beszéltem! nagy különbség!

csak alkalmankénti két nagy pofontól, hogy észhez térjen ha éppen kicsit el van varázsolva, ennyi, de ez meg kell

2009. aug. 5. 15:59
 57/64 anonim ***** válasza:
100%
Neked meg az kellene, hogy jól agyonverjenek. El sem hiszem hogy még mindig élsz. Nem érted, hogy tökmindegy hogy pofon vagy, hogy agyonvered???Mindkettő egyformán megalázó! Miért jó neked,a másikat megalázod? Milyen egy nagys rakár sz*r lehet a te kapcsolatod? nem az alá fölé rendeltségről szól ez az egész!Tudod hogy neked mi kéne? Az, hogy egy jó nagy darab b*zi jól helyretegyen. Akkor tudnád hol a helyed..
2009. aug. 5. 16:11
 58/64 anonim ***** válasza:
100%
Tudod mit? ha netalántán a jó édes anyád van elvarázsolva, őt is térítsd észhez egy jobbegyenessel.
2009. aug. 5. 16:13
 59/64 anonim ***** válasza:
0%

"és meg tudja védeni az olyan állatoktól, mint te. szánalmas és undorító vagy."

Most mér kell azér offolni ha leirom a véleményem? És még én vagyok a primitív. Amúgy a szabályzatban is benne van h nem a másikéra kell reagálni hanem a kérdésre. De látom egyeseknek ez magas. Az meg a teteje h még cigányozol is, hát képzeld, nálam jobban nem utálja őket senki, de látom őket nap mint nap és nem az jellemző ám rájuk h a férj veri az asszonyt, hanem az asszony sokkal verekedősebb, meg az üti a férjet, többnyire....De tökmind1, könyörgöm, de idióta pic.a, ha nem értesz velem egyet, legalább ne offolj, én sem offoltalak téged, miért olyan nehéz megérteni ha valakinek más egy kicsit a véleménye és nem 67.-szerre is azt írja váalsznak h "ígymegölném úgymegölném"...pf

2009. aug. 5. 16:14
 60/64 anonim ***** válasza:
100%
Mert az egyetlen nő aki igazán mertérdemli az az anyád, mert ilyet mint te, bűn volt a világra hozni..
2009. aug. 5. 16:16
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!