Fiúk és lányok is! Sokan osztjátok, hogy egy lánynak azért sokszor kell a kemény férfi kéz és elég gyakran nem árt pár keményebb füles?
Nekem eddig volt két olyan barátnőm aki nagyon szerette ha keményen bánok vele, akár szex közben is, kikötözés, fülesek, kemény szopatás, de szexen kívül is ha valami olyan volt, kijárt neki azért gyakran két pofon. Elég sok eset volt, amikor nézeteltérésnél csak két csattanós oldotta meg a helyzetet, de egy lánynak végül is ez kijár, nem?
Sokan vagytok ezzel így? Sok haverommal egyetértünk ebben, lányok vegyesen, de kíváncsi vagyok, itt mit mondanak.
én sem agyonvberésről beszéltem! nagy különbség!
csak alkalmankénti két nagy pofontól, hogy észhez térjen ha éppen kicsit el van varázsolva, ennyi, de ez meg kell
"és meg tudja védeni az olyan állatoktól, mint te. szánalmas és undorító vagy."
Most mér kell azér offolni ha leirom a véleményem? És még én vagyok a primitív. Amúgy a szabályzatban is benne van h nem a másikéra kell reagálni hanem a kérdésre. De látom egyeseknek ez magas. Az meg a teteje h még cigányozol is, hát képzeld, nálam jobban nem utálja őket senki, de látom őket nap mint nap és nem az jellemző ám rájuk h a férj veri az asszonyt, hanem az asszony sokkal verekedősebb, meg az üti a férjet, többnyire....De tökmind1, könyörgöm, de idióta pic.a, ha nem értesz velem egyet, legalább ne offolj, én sem offoltalak téged, miért olyan nehéz megérteni ha valakinek más egy kicsit a véleménye és nem 67.-szerre is azt írja váalsznak h "ígymegölném úgymegölném"...pf
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!