Mi a feminista férfi megfelelője?
Ez nem igaz.
1. az igazi feminista nem kegyetlen a férfiakkal, hanem a nők jogaiért dolgozik
2. a hímsoviniszta nem a férfiak jogaiért dolgozik, hanem semmibe veszi a nőket
Tehát a helyes válasz: maszkulinista - férfiak jogaiért mozgalom ( [link]
Igen, elvileg a feministák nem gyűlölik a férfiakat, de a gyakorlatban nem sokban különböznek a hímsovinisztáktól. Feláll a hátamon a szőr tőlük. Biztosan vannak kivételek, gondolom ez is olyan téma, mint a cigányok. Elvileg mind rendes, jóravaló és ártatlan, de a valóságban más a helyzet. :-)
Második voltam.
11:37
Ebben viszont van igazság. Nagyon egyszerűen azért, mert egyszerűbben kiélheti a gyűlöletét az, akinek van rá kifogása.
Harmadik, javító voltam.
"a gyakorlatban nem sokban különböznek a hímsovinisztáktól. Feláll a hátamon a szőr tőlük."
MOndanál egy példát? Kíváncsi vagyok. Feminista vagyok, nagyjából ismerem a -sajnos kevés számú - magyar feministát minimum neten keresztül, és mindig kíváncsi vagyok, kik azok a "férfigyűlölők", akik miatt minket is félreértenek! Segítenél a válaszoddal!
Vannak hímsoviniszták, ők nőgyűlölők.
Vannak nősténysoviniszták, ők férfigyűlölők.
És vannak normális emberek, ők nők és férfiak.
Akik hímsovinizmuról beszélnek, hímeket emlegetnek, feltételezem saját magukat is állatnoknak, nőstényeknek tartják.
Nőnek férfi a párja és viszont.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!