Fiúk és lányok is! Sokan osztjátok, hogy egy lánynak azért sokszor kell a kemény férfi kéz és elég gyakran nem árt pár keményebb füles?
Nekem eddig volt két olyan barátnőm aki nagyon szerette ha keményen bánok vele, akár szex közben is, kikötözés, fülesek, kemény szopatás, de szexen kívül is ha valami olyan volt, kijárt neki azért gyakran két pofon. Elég sok eset volt, amikor nézeteltérésnél csak két csattanós oldotta meg a helyzetet, de egy lánynak végül is ez kijár, nem?
Sokan vagytok ezzel így? Sok haverommal egyetértünk ebben, lányok vegyesen, de kíváncsi vagyok, itt mit mondanak.
Ne attól egyen férfi egy férfi ,hogy veri a nőket... Az a legkönnyebb...
Legyen büszke, sugározzon róla az erő, és hogy megvédi azt akit szeret, bármi áron
legyen stílusos ( NE rózsaszíninges), udvarias és segítőkész, de ha a helyzet megkívánja, akkor üssön vissza, és lehet, hogy nem sokat számít, de ne gyantázza/borotválja a mellkasát és a nemiszervét.
Ettől férfi egy férfi, nem attól ,hogy nála gyengébbeket ver.
(09:40-es)
Micsoda?
Mi tényleg nagypn más körben mozgunk akkor.
Nekem eddig az összes létező csajszi evidensnek tartotta, h egy fiú/férfi is nyírja kopaszra, ne nagyon legyen rajta szőr, ez a Magnum-típusú hónaljkutyás férfiminta már a 60-as éveké. Most már lányoknak jobban bejön, ha egy fiú ápolt, igényes, ad magára minden értelemben. Szóval eltértünk a tárgytól, de ez ledöbbentett, szőrnek helye nincs, se lányon s efiún.
Egy igazi férfi megvédi a nőket, nem pedig bántja.
Ha verekedni támad kedved, keress a saját súlycsoportodban ellenfelet.
Hogy lehetsz ennyire primitív?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!