Szerintetek mennyire hinnének nekem az emberek?
Utolsó tudd ám hogyan beszélsz!!Semmi féle átvágás nincsen benne!!Buták vagytok az a helyzet...arról én nem tehetek....
Vannak csalók az tény és való,de ebben semmi átvágás nincsen!Ezek valós munkahelyek és csak annak nem jön össze akinek büdös a munka mint neked kedves utolsó hozzászóló..
ma 16:38
Nem mondom el a módszer lényegét!Nem bonyolúlt maradjunk annyiban!Én is így szereztem magamnak munkát!Már meg is van decemberi kezdéssel és egy pár ismerősnek is!Én már dolgoztam ott kint és tudom hogyan mennek a dolgok arra fele..át láttam a rendszert.
ma 16:44
Utolsó!Mond meg az elérhetőséged!Adjál egy email címet vagy valamit!Ingyen megcsinálom neked te szemét..:D Bár akinek büdös a muka az úgy sem fog menni még ha ingyen kapja a lehetőséget akkor sem..
Ha így van, akkor hajrá :-)
Nem is értem, minek tetted fel a kérdést...
ma 17:02
Pontosan azért tettem fel,mert kíváncsi vagyok mennyire hsizik el az emberek..de ahogy látom nem nagyon..Pedig ez egy valóban működő dolog!
Azért nem hisszük el így virtuálisan, mert SEMMIT NEM TUDUNK RÓLA!!!!!
Egy névtelen, arctalan ember az interneten keresztül megírja, hogy feltalálta a tuti megoldást, amire eddig senki nem gondolt és mindenki jól jár vele - gondolkodj már kicsit!
Az meg, hogy személyesen, minden apró részletet elárulva hányan hinnének, az a módszertől függ. Ha tényleg jó, ellenőrizhető, akkor fognak hinni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!